GRAZIA Седмичен хороскоп: 29 ноември - 5 декември

Последните дни на ноември ще бъдат особено интересни за Стрелците, Девите и Водолеите.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 ноември 2021

ОВЕН Ретроградният Нептун приключва в сряда и ще затвори онези страници от живота ви, в които вие упорите отказвате да поставите точка. Така ще можете да се фокусирате върху решенията на проблемите и да направите първата стъпка към промяната.

ТЕЛЕЦ Кажете истината на някой, който заслужава да я чуе. През по-голямата част от времето опитвате да сте деликатни и емоционални - това е ваш голям плюс. Този път обаче опитайте да поставите на преден план откровеността, за сметка на фалшиво прекрасните отношения с всички.

БЛИЗНАЦИ Ще се наложи да бъдете екстремно креативни, ако искате останалите да ви приемат сериозно на работното място. Съботното слънчево затъмнение в Стрелец ще промени завинаги любовния ви живот и случващото се в него. Бъдете подготвени!

57

РАК Не ви е никак лесно да се ангажирате емоционално, когато става дума за любов, нали? За вас слънчевото затъмнение в Стрелец означава именно работа върху този аспект от съществуването. Плюс няколко готини идеи, от които си заслужава да се възползвате веднага.

ЛЪВ Не крийте, а се разкрийте. Обикновено сте склонни да слушате проблемите на другите и дори да давате съвети за разрешаването им, а когато става дума за вашите, просто махате с ръка и се правите, че нищо не се е случило. Спрете да го правите.

57

ДЕВА Въпреки че често сте приемани като хора със сравнително авантюристичен дух, вие се плашите неимоверно много от неизвестното. Как обаче ще действате, ако знаете, че точно там е финалната права на вашия труд?

ВЕЗНИ Говорете по-директно, но и по-точно. Ретроградният Нептун рефлектира директно върху комуникационните ви умения, така че до сряда сутрин проверявайте внимателно всеки мейл и обмисляйте предварително телефонните си разговори. После нещата ще бъдат наред.

СКОРПИОН Непрекъснато мислите, че ви липсва нещо, за да постигнете онзи главоломен успех. Ами, не, не е вярно. До края на седмицата ще докажете себе си като най-способните, но не и преди да осъзнаете собствената си нагласа към света.

СТРЕЛЕЦ Когато премълчавате чувствата и емоциите си, давате ясен знак на Вселената, че имате нужда от помощ. Тя идва под формата на любими хора и интересни преживявания. Всички хора преживяват моменти на слабост, човешко е. 

57

КОЗИРОГ Ако вярвате, че ви очаква по-добро бъдеще, наистина ще бъде така. Но ако непрекъснато се гмуркате обратно в страданията и разочарованията... едва ли има нужда да продължаваме изречението. Очаква ви интересен уикенд по отношение на романтика.

ВОДОЛЕЙ Слушайте тялото си! Не прекалявайте с професионалната и социалната си ангажираност, в случай че усещате изтощение. Тази седмица имате нужда от малко време за себе си и колкото и да е трудно на останалите да го разберат, просто се скрийте за няколко дни.

РИБИ След като вече сте идентифицирали проблема, преминете към разрешаването му. Естествено, има вариант да сбъркате, но ако не пробвате, винаги ще се питате какъв ли е правилният отговор. Истината е, че го знаете само и единствено вие.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA