Тази година коледните желания се сбъдват в Bulgaria Mall

Вярвате или не, може да спечелите ваучер на стойност 1000 лв., докато търсите подаръци за любимите си хора.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 декември 2021

Коледа е празникът, превърнал се в синоним на топлина, уют, спокойствие и споделена радост. Тези емоции обаче в даден момент неизменно се сблъскват с трескавото търсене на подаръци, последващото им опаковане и придвижване до крайната дестинация.

Екипът на Bulgaria Mall и тази година има страхотни предложения за различните интереси на всеки член от семейството, без значение дали става дума за мода, красота, аксесоари, детски артикули, стоки за дома и... ами, всичко останало.

Техният празничен шопинг guide предлага невероятни идеи за коледни подаръци, а експертните селекции ще ни разходят из най-новите тенденции, докато същевременно ни помагат да открием точно това, което търсим.

И понеже тази година коледните желания наистина се сбъдват на бул. България 69, докато търсим с какво да зарадваме любимите си хора, може да спечелим нещо за самите нас.

57

Достатъчно е да пазарувате в Bulgaria Mall между 1 и 14 декември на стойност поне 30 лева и да запазите касовата си бележка. След това отидете на bulgariamall.bg/christmaswishes, попълнете формата за регистрация и може да спечелите ваучер за пазаруване на стойност 1000 лв. или много други награди.

Празничният сезон започна и е време за пожелания! Повече информация може да откриете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA