GRAZIA Седмичен хороскоп: 20-26 декември

Време е да започнем с празничното настроение, но не и преди да отговорим на няколко важни въпроса.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 20 декември 2021

ОВЕН Какво в работните взаимоотношения ви притеснява? Не е лоша идея да помислите за промяна, тъй като тя е единственият начин да сте сигурни, че растете и се движите напред. Противоположностите се привличат, не забравяйте.

ТЕЛЕЦ В последните дни от декември ще се наложи да бъдете максимално адаптивни, за да се справите с немалкото задачи и същевременно да си осигурите желаните стабилност и спокойствие. Спрете да се притеснявате.

БЛИЗНАЦИ Регулирайте сравнението и желанието за перфекционизъм в името на удоволствието. Мислете по-оптимистично и започнете с празничното настроение. Не се дърпайте, знаете, че има причина това да е най-хубавото време от годината.

57

РАК Ако миналото е в настоящето, причината за това най-вероятно сте вие. Звучи лесно на теория, но практически забравете моделите, незавършените взаимоотношения и опитите за съвършенство от последните години. Всичко се случва доста по-лесно, когато подхождате с реализъм.

ЛЪВ Вероятно вече сте направили равносметка на последната година и изведнъж сте осъзнали, че сбъдването на целите ви не е било чак толкова лесно, колкото сте предполагали. Запомнете, че е важно да започнете стъпка по стъпка, а не скок след скок.

57

ДЕВА Изберете автентичност, не перфекционизъм. Желанието за успех, не голата амбиция. Имате самочувствието да случите нещата по най-добрия начин, но постоянно се съмнявате във възможностите си. Спрете да го правите и само се наслаждавайте на резултатите.

ВЕЗНИ За вас тази седмица започва с търсенето на прошка. Извинете се на хората, които сте наранили, а всъщност обичате много. Когато го направите, комуникацията помежду ви ще се окаже доста по-силна и неразрушима. Да, говорим най-вече за партньора ви.

СКОРПИОН Обикновено мълчите и се страхувате да направите първата крачка, когато забележите, че нещо не е наред. Защо? Каква е причината да заявявате мнението си само пред близки хора? Семейната динамика може да отговори на този въпрос.

СТРЕЛЕЦ Още не сме отбелязали края на тази, но вие започвате да мислите за следващата година. Какво ви вдъхновява? Какви са ценностите, които искате да изповядвате? Дали досега не сте се ръководили от стремеж, вместо от страст?

57

КОЗИРОГ Готови сте за връзка и месеца на вашия рожден ден насочва фокуса изцяло към именно този аспект от съществуването. Помислете какво бихте могли да дадете и какво искате да получите от романтичните взаимоотношения с някого. Може да се изненадате!

ВОДОЛЕЙ Миналото е минало с причина. Престанете да търсите поводи за завръщане в него, защото така показвате ясно на Вселената, че не искате и не можете да продължите напред. Повечето хора правят "почистване" през пролетта, вие започнете през зимата.

РИБИ Просто приятели или нещо повече? Вярно, че отговорът на този въпрос понякога е скрит изключително умело някъде в собствените ви виждания за нещата, но ако крайната близост с някого не предизвиква притеснение, вероятно отдавна не ви е просто приятел.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Фотография: Pexels 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA