GRAZIA Седмичен хороскоп: 10-16 януари

Втората седмица от януари предлага шанс да поправим "счупените" си връзки и да продължим напред.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2022

ОВЕН Кои са хората, на които можете да разчитате? Опитайте да си отговорите на този въпрос в рамките на седмицата, защото първата четвърт от 2022 г. ще бъде посветена именно на поправянето на приятелските взаимоотношения. Редно е да опитате.

ТЕЛЕЦ Докато в професионален план всичко изглежда страхотно, не е изключено тази седмица да ви поднесе проблеми в романтиката. Опитайте да подходите аналитично и бъдете откровени с партньора си. Може да е трудно, но ще си заслужава.

БЛИЗНАЦИ Може да усещате януари като месец, в който нищо не се случва, но използвайте времето, за да помислите и да се подготвите за пълния със събития и случвания февруари. Ще отворите съвсем нова глава от живота си. Не се страхувайте.

57

РАК Меркурий навлиза във вашия знак и ще ви вдъхнови да бъдете по-откровени по отношение на интимността. Има ли причина да се страхувате от нея? Позволете на останалите да се доближат до вас. Или поне на онези, които смятате, че заслужават вниманието ви.

ЛЪВ Няма как да продължите напред, докато не направите равносметка на досегашните си любовни взаимоотношения. Повечето от тях са приключили неуспешно и макар да звучи доста неприятно, причината е вашето виждане за тях. Променете го.

57

ДЕВА Не забравяйте, че малките навици могат да променят голямата картинка. Помислете какво ви кара да се чувствате добре и работете в тази посока. Не изпълнявайте ангажиментите си за сметка на всичко. Просто се опитайте да балансирате.

ВЕЗНИ Има ли нещо, което премълчавате? Чудесно е, че искате да бъдете в прекрасни отношения с всички, но не и когато го правите за сметка на собствения си разсъдък. Няма как да се харесате на целия свят, нито пък целият свят да се хареса на вас. Сряда ще ви го докаже.

СКОРПИОН От доста време чакате промяна, но тя няма да се случи, докато не осъзнаете какво точно ви трябва, за да се почувствате добре. Може би е пътуване? Знаем, че времето не е най-подходящото за такова, но звездите намекват, че имате нужда да избягате от реалността. Дори за малко.

СТРЕЛЕЦ Опитайте да задавате въпроси и да проявявате любопитство. Престанете да водите монолог и се опитайте да влезете в диалог, в който водещата роля не е ваша. Вярно, че това ще е особено трудна задача за екстроверти като вас, но е наложително.

57

КОЗИРОГ Страхотно е, че мислите в перспектива и по отношение на финансовата си сигурност, но се опитайте да отделите време за близките си хора. Дори да не ви го казват, те имат нужда от вашата компания. Стъпете здраво на земята, не се опитвайте да летите.

ВОДОЛЕЙ Може да се каже, че миналата година промени живота ви в доста аспекти. 2022-ра продължава с тази задача, която има за цел да ви покаже какъв е истински правилният път. Не онзи, който си мислите, че е такъв. Или онзи, за който някой ви е казал, че е страхотен.

РИБИ Не всичко, което намирате за истина, е вярно. Доста хора имат склонността да гледат на света от собствената си гледна точка, но от всички знаци в зодиака, това е най-вярно за вас. Спокойно, важи и по отношение на страховете. Понякога просто нямате причина да бягате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA