Нумерологията разкрива най-щастливите дати през 2022 г.

Подреждането на планетите и пряката му връзка с цифрите този път обещават пълно удовлетворение.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 януари 2022

Редно е да признаем, че 2022 г. започва обременена с много очаквания. Без обаче да се налага да сте запознати с нумерологията, тя показва, че комбинацията 2 + 0 + 2 + 2 = 6, т.е. числото 6 ще поведе следващите 12 месеца.

6 представлява силно влиятелните планети като Венера, което в прав текст означава, че любовта, професионалният успех и късметът са неизбежни за всеки знак от зодиака, а голяма част от тях дори ще получат втори шанс в почти провалени взаимоотношения.

Въпросът е кои са датите, които всяка зодия трябва да има предвид? Избрахме да се спрем върху добрите такива. Запишете ги!

Представителите на зодия Овен винаги са страстни и уверени лидери. Най-щастливата дата за тях тази година ще бъде 3 юли 2022 г.

Телците често се стремят към цели, които ще ги направят по-успешни и разпознаваеми. 5 февруари е най-подходящият ден да обявят и стартират следващия си голям проект.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

Всички Близнаци са изключително гъвкави по природа и новата година категорично ще ги убеди в това тяхно качество. Денят, който трябва да запишат в календарите си, е 15 януари.

Раците са най-силно интуитивните измежду всички знаци в зодиака. Лунната енергия, която им влияе пряко, тази година ще бъде по-силна от очакваното. Най-щастливият им ден е 30 август.

57

Най-щастливият ден за всички Лъвове е 6 ноември 2022 г. Има някои важни отговори, които трябва да потърсят преди това, но определено годината ще е страхотна.

Девите са скромни, практични и мили. Особено с хората, които ги карат да се чувстват добре. Самите те пък ще се чувстват най-добре на 28 юни.

Знаете отлично, че Везните са най-щастливи, когато изключително търсената хармония най-накрая е постигната. Щастливият ден за тях ще бъде 8 май.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗНАЕТЕ ЛИ С КОИ ЗОДИИ СТЕ СЕКСУАЛНО СЪВМЕСТИМИ?

Въпреки че хората от зодия Скорпион са взискателни, мислят различно и имат известни претенции, 2022 г. ще ги убеди, че понякога имат нужда само от ценностната си система. Най-добрият ден е 23 юни.

14 ноември 2022 г. е абсолютно съвършеният ден за всички Стрелци. Опасно близо до началото на техния рожден месец, в точно този ден те ще се чувстват най-балансирани, лоялни и склонни да отдават и приемат любов.

Макар представителите на зодия Козирог да са земен знак, те често обичат да политат в облаците. Щастливият ден за тях през следващите 12 месеца е 6 септември.

Точно около техния рожден ден, всички от зодия Водолей ще проявят желание да бъдат самостоятелни и оптимистично настроени към света. Нека запомнят 7 февруари.

Вярно е, че Рибите са артистични, креативни и изпълнени с въображение хора, така ще бъде и през 2022 г. Денят, който да запишете, ако сте от тях, е 4 март.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA