ГОЛЕМИЯТ годишен GRAZIA хороскоп за 2022

Да чуя силни аплодисменти, защото най-накрая идва година, която изглежда искрено обещаващо. ВРЕМЕ Е!!!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 януари 2022

След всичко, което последните две години успяха да предложат, не знаем дали да очакваме 2022 г. с нетърпение или паника. Звездите в годишния хороскоп на GRAZIA обаче обещават приятни емоции, страхотни възможности, гореща любов и професионално развитие. Ако наистина е така, даваме старт на новата година СЕГА.

Бъдете здрави, щастливи и винаги носете грацията със себе си!

57

ОВЕН

/21 март - 20 април/

Началото на годината за вас е време да се фокусирате върху онова, което наистина искате от случващото се в романтичен план. Вярно е, че връзките могат да са много сложна работа, но драматичността, която вкарвате в тях, е причината да усещате неудовлетворение. Търсите партньор, който ви уважава и подкрепя, ще го откриете във втората половина. Точно тя ще бъде изключително big и за вашето професионално развитие. Може да се наложи да направите някои малки промени, но Юпитер ще ви донесе късмет и финансова независимост. Периодът между май и октомври е страхотен. С каквото и да се захванете в него, успехът ви е вързан в кърпа. Оставете натовареността на миналото назад. Годината ще е страхотна!

57

ТЕЛЕЦ

/21 април - 21 май/

Знаете отлично, че може да сте големи инати, но 2022 г. ще потвърди отново, че когато сте решени да осъществите мечтите си, малко неща могат да ви спрат. Очакват ви нови връзки, страхотни пътувания и изцяло ново Аз. Ако досега сте си мислели, че получавате всичко в любовен план, новите 12 месеца леко ще видоизменят перспективата ви по отношение на връзките. Потърсете общо хоби с партньора си, това ще ви сближи още повече. Не сте далеч от тоталната трансформация, защото всички затъмнения ще бъдат или във вашия, или в знак, срещуположен на вашия. Това означава лично израстване, дългосрочни кариерни промени и стабилни възможности. Колко хубаво!

57

БЛИЗНАЦИ

/22 май - 21 юни/

Първата половина на 2022 г. ще бъде посветена изцяло на отдадеността към нещата, които правите в момента. Веднага след това ще трябва да се фокусирате върху прогреса, новите възможности и интимните взаимоотношения. Още от януари ще започнете да пренасяте всичко научено от връзките си в последните 12 месеца. Запомнете, че колкото и да се опитвате, понякога искрите просто не могат да останат на повърхността. Ако се чувствате по-добре сингъл, нека е така. Възможно е да се сблъскате лице в лице с промени на работното място. Ще бъдете изключително заети, но не се опитвайте да свършите абсолютно всичко сами. Иначе вървите към burnout.

57

РАК

/22 юни - 22 юли/

Тази година трябва да излезете от черупката си и да помислите къде сте и къде всъщност искате да бъдете. Романтиката е вашето основно предизвикателство. Започнете да виждате връзките си така, както са в реалността, вместо така, както бихте искали да ги видите и ги виждате само вие. 2022-ра е година, в която може да изградите дългосрочни и здрави взаимоотношения. Не само в любовта. Не се изненадвайте, ако получите възможността да поемете още по-отговорна роля в професионален план. Космическият цикъл се завърта така, че целият ви труд да получи нужното признание. Но не и преди да помислите за важните въпроси, които вече са на работното място.

57

ЛЪВ

/23 юли - 23 август/

В началото на годината ще бъдете затрупани от проекти. Да, това означава много, много работа, плодовете на която ще започнете да виждате някъде в средата на май. Има опасност да се възгордеете, но не го правете за сметка на по-стабилното финансово състояние. 2022 г. изглежда страхотно и за любовния ви живот. Бързо ще осъзнаете, че сте склонни да губите времето си в краткосрочни афери и е доста по-добре, когато имате сериозна и стабилна връзка. Оглеждайте се за такава през август! По отношение на работата, Венера ще ви накара да преосмислите и организирате времето си почти изцяло. Последното четиримесечие е изключително подходящо за стартиране на съвместни проекти.

57

ДЕВА

/24 август - 23 септември/

Ще започнете 2022 г. със забавление. Имате нужда от почивка и Вселената е готова да ви я даде. Веднага след това обаче ще дойде време да промените подхода си към романтиката. Ако има конфликти, фокусирайте се върху причината за тяхното съществуване. Ако липсва доверие, работете в тази посока. Ако нещо не е перфектно, не се старайте да бъде такова. Обичате да флиртувате, но не го правете, ако виждате, че това наранява човека до вас. Фокусът от май нататък ще бъде поставен върху работата и новите възможности, които тя е склонна да ви донесе. В това число включваме международни проекти, повишение или дори съвсем нова длъжност на високо ниво. Страхотно!

57

ВЕЗНИ

/24 септември - 23 октомври/

Започвате 2022 г. с работа. Положените усилия обаче ще си струват! И ако през последните 12 месеца основният фокус е бил върху работата, която пълни банковата ви сметка, този път акцентът е изцяло за личния ви живот и изключително наситените с емоции септември и октомври. Ако се чувствате наранени в любовен план, сега е моментът да потърсите баланса между мечтите и реалността, и да се уверите, че преди да влезете във връзка, всъщност сте готови за нея. Годината по-скоро няма да ви срещне със сродната душа, но в никакъв случай не се забивайте в тази мисъл. И докато финансовата независимост е винаги преследвана от вас, април ще ви накара да помислите дали наистина е необходимо.

57

СКОРПИОН

/24 октомври - 22 ноември/

Скоро не сте усещали истинската страст в нейната най-висша форма, но това е напът да се промени. Годината е подходяща за любов. Любов към някакво хоби, към нов обект на желанието ви, към работата, към самите вас. Любов ще има! И ще се появи, когато най-малко я очаквате или искате. Звучи вълнуващо, но може да бъде и малко стресиращо, така че в никакъв случай не очаквайте тотален катарзис. Не и преди да помислите какво всъщност искате от живота. В професионален план нещата изглеждат страхотни, защото тенденцията за развитие и увеличаване на приходите е устойчива и напълно естествено ще доведе до щастие и чувство за удовлетвореност. Април е вашият месец!

475

СТРЕЛЕЦ

/23 ноември - 21 декември/

Признайте нещо. Досега само сте мислели, че познавате себе си и онова, което искате от живота. 2022 г. ще ви покаже правилният път. Може да прозвучи много тържествено, но това е годината на вашата лична абсолютна трансформация. Без значение дали вече сте във връзка или тепърва търсите възможност за такава, не забравяйте да се фокусирате върху себе си. Във вашия знак ще се случат две големи затъмнения, което в прав текст означава промени. Промени във виждането ви за работата или промени в начина, по който я вършите. Същото важи за взаимоотношенията с хората около вас. Ако някой ви е наранил, вероятно има причина. Каква обаче е тя?

57

КОЗИРОГ

/22 декември - 20 януари/

Вече сте си поставили новогодишни цели, нали? Окей, сега обаче ще се наложи да работите здраво, за да ги осъществите. Има нещо важно. Няма как това да се случи, ако не присъедините други хора и не осъзнаете, че е доста по-лесно, когато действате в отбор с доверени персони. По отношение на любовта, до края на лятото ще имате няколко флирта и случайни завоевания, но с началото на есента ще усетите силното желание за нещо повече от просто секс. Желателно е да бъдете внимателни и да не правите необмислени ходове. В работен аспект 2022 г. ще бъде голяма година. Очаквайте да ви бъдат поверени мащабни проекти, които не само ще покажат, че сте способни, но и ще допринесат за благосъстоянието ви.

57

ВОДОЛЕЙ

/21 януари - 19 февруари/

Още с първите моменти от 2022 г., тя ще иска да се концентрирате върху настоящето. Спрете да гледате към миналото или непрекъснато да мислите за бъдещето. Страхотно е, че имате списък с цели и желания, но не забравяйте, че малко неща са на всяка цена. След година на случайни любовни рандевута, започвате да забавяте темпото и да се оглеждате за някого, с който да прекарате остатъка от живота си, не само вълнуващ секс уикенд на морето. Продължавайте да бъдете уверени и да действате така, както ви диктуват и сърцето, и разума. Още в края на февруари ще усетите финансово облагодетелстване, за което мечтаете от дълго време. Май и август са подходящи за поемане на рискове. 

57

РИБИ

/20 февруари - 20 март/

Обградете се само и единствено с хора, които наистина са до вас, когато имате нужда от тях. Това важи най-вече за близкия ви приятелски кръг, но и за романтичните ви партньори. Ако вече имате такъв, погрижете се да не започвате следващите 12 месеца, оставяйки нещо недоизказано. Слушайте и наблюдавайте. Ако тепърва ще се впускате в търсене на голямата любов, спрете и помислете. Как си я представяте? Реалистично ли е да си я представяте по този начин? Съществува ли? Случващото се в работата е онова, което чакате отдавна. Най-накрая ще намерите баланса между желанията си и удовлетвореността. Бъдете добри с хората, защото не знаете кой ще ви предложи страхотна нова възможност.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA