GRAZIA Седмичен хороскоп: 17-23 януари

Пълнолунието в Рак в началото на седмицата обещава професионални успехи и лични равносметки за почти всички знаци от зодиака.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 януари 2022

ОВЕН Тази седмица е наложително да оставите професионалните ангажименти настрана и да се погрижите за личното си удовлетворение. Трудно е, когато държите... да държите контрола в свои ръце, но помнете, че светът не се върти около вас. Гадно или не, вярно е.

ТЕЛЕЦ Използвайте думите си внимателно, защото може да нараните някого, без да го искате. Обмисляйте предварително и действията си. Голяма част от тях са в посока осъществяване на дългосрочните ви цели. За колко от тях обаче сте готови наистина?

БЛИЗНАЦИ Пълнолунието в Рак в началото на седмицата подобрява отношението ви към финансите и ви стимулира да правите само старателно предвидени разходи. Ако има нещо, което не ви се струва наред, може би е по-добре да спрете за момент.

57

РАК За вас пълнолунието означава нова възможност да се свържете с най-близките си хора и да изгладите евентуалните недоразумения. Сезонът на Водолеите, който започва в сряда, ще ви донесе задълбочени интимност, сексуалност и искрено доверие. Как ще ги използвате?

ЛЪВ Защо правите това, което правите? Тази седмица звездите ви предизвикват да откриете професионалния импулс, движещ цялото ви съществуване. Ситуацията може да не е перфектна или дори добра, но ако знаете мотивите си, стечението на обстоятелствата също ще е ясно.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ГОЛЕМИЯТ ГОДИШЕН ХОРОСКОП 2022

57

ДЕВА Приятелствата може и да се променят често, но хората, които са част от тях - не чак толкова. Време е да преосмислите личните си взаимоотношения и да оставите само онези от тях, които ви дават нещо повече от просто добри познати.

ВЕЗНИ Пътят е само и единствено нагоре. Пълнолунието в Рак този понеделник ви издига професионално и ви помага да сбъднете мечтите си на работното място. В сряда ще се почувствате особено уязвими точно там, така че не се опитвайте прекалено много. Оставете се по течението.

СКОРПИОН Може да е най-голямото клише на света, но ако вярвате в себе си, нещата просто ще се случат. Вероятно по-бавно и по-постепенно от желаното, но ще се случат. Уран контролира вашата емоционална интелигентност, така че имате всички основания да печелите. Сега!

СТРЕЛЕЦ Рядко си позволявате да излезете от "положение" и да бъдете тези, които сте наистина. Причината е фактът, че винаги се интересувате от мнението на останалите. Наистина ли е толкова важно за вас? Или просто обичате да получавате признания?

57

КОЗИРОГ Търсите разбиране, това е чудесно. Но не забравяйте, че за да го получите, вие самите трябва да предложите същото. Ако често сте свикнали да съдите хората в обкръжението си, вероятно бягате от собствените си проблеми. Крайно време е да ги решите.

ВОДОЛЕЙ Не, сега не е момент да правите крачки назад, а директно да се движите към романтиката. Последните дни от януари, които съвпадат с началото на вашия рожден месец, са перфектен момент да направите равносметка и да осъзнаете какво всъщност искате от живота.

РИБИ Имайте смелост да покажете на останалите истинското си мнение. Сещате се, обикновено го изказвате пред онези, които правят всичко в името на добрата комуникация. Страхът от конфликти е неоснователен, в случай че сте на повече от 10. Защо обаче го носите със себе си?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA