GRAZIA Седмичен хороскоп: 31 януари - 6 февруари

Първите дни на най-любовния месец от годината ще бъдат пряко свързани с всичко, което се случва в романтичен план.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 31 януари 2022

Фотография: Pexels

ОВЕН До края на седмицата ще се наложи да поставите по-ясни граници между вас и вашите приятели. Ясно е, че ги обичате и подкрепяте. В никакъв случай обаче не позволявайте те да вземат отношение по проблемите в романтичен план. Трябва да ги решите сами.

ТЕЛЕЦ Какво всъщност искате от случващото се в професионален план? Ако имате нови идеи и стратегии за осъществяването им, поговорете с останалите на работното място. Лидерските ви умения ще проличат най-силно, именно когато сте в отбор.

БЛИЗНАЦИ Ретроградният Меркурий приключва в четвъртък. Точно тогава ще получите възможност да изследвате отблизо новите си разбирания за сексуалността и мястото, което тя има във връзката ви. Знаете, че е неизменна част от нея, но защо? И как, по-точно?

57

РАК Ретроградният Меркурий приключва и ви дава шанс да бъдете отворени към случващото се в любовен план. Страхувате се от това сърцето ви да се окаже разбито, но дискомфортът е част от постигането на съвършената романтика. Как изглежда тя за вас?

ЛЪВ Ако можем да цитираме Джоуи от "Приятели", любовта наистина се крие в даването и получаването. Свикнали сте партньорът ви да прави всичко за вас, но самите вие рядко поемате инициативата и му показвате колко е значим. Сега е моментът да промените това.

57

ДЕВА За вас края на ретроградния Меркурий ще означава ново Аз. Е, не съвсем, но доста от вредните навици и сравняването с останалите ще останат на заден план. В случай че продължавате да се чувствате недостатъчни, помислете дали проблемът не е само в главата ви.

ВЕЗНИ Как се чувствате? Не, наистина. Отговорете си на този въпрос, защото въпреки че сте наясно с доста аспекти от живота, някак продължавате да приоритизирате работата, но не и това, което наистина искате да поставите на върха. Време е да спрете.

СКОРПИОН Трудно се доверявате на хората, но не го правете, само защото трябва. Ако усетите, че някой не заслужава вашата лоялност, не му я предлагайте. Случвало се е да сте се възползвали от останалите, не е хубаво, когато те го правят с вас, нали?

СТРЕЛЕЦ Финансовата сигурност продължава да е водещата сила във вашето ежедневие. В това няма нищо лошо, но внимавайте с начина, по който комуникирате. Изразявайте ясно гледната си точка. Помнете обаче, че никой не е длъжен да се съгласява с нея.

57

КОЗИРОГ Приземете се. Новолунието във вторник ви помага да затворите няколко отдавна отворени страници, но и да помислите за вътрешния си мир. Ако постоянно изразявате притеснение за случващото се около вас, рискувате да загубите разсъдъка си. Внимавайте.

ВОДОЛЕЙ Месецът на вашия рожден ден започва с осъществяването на онези цели, които отлагате отдавна. Ясно е, че мечтите и приоритетите се променят с времето, но това със сигурност не означава непрекъснато да се фокусирате върху работата. Отделете време и за любов.

РИБИ Какво ви пречи да продължите напред? Човек от миналото? Връзка от миналото? Човек и връзка от миналото? Престанете да се обвинявате и да търсите грешки. Както във вас, така и в тези около вас. Понякога е по-лесно просто да махнете с ръка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA