GRAZIA Седмичен хороскоп: 28 февруари - 6 март

Новият месец започва с откровеност в любовен и професионален план. Онази, която чакате от дълго време.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 февруари 2022

ОВЕН Всеки урок, незавасимо дали е добър или лош, заслужава да бъде научен. Напоследък все по-често обръщате поглед към миналото и случилото се в него. По никакъв начин не сравнявайте сегашните си взаимоотношения с предишни такива. Няма смисъл!

ТЕЛЕЦ Моментът е изключително подходящ да разширите социалния си кръг. До края на седмицата ще се срещнете с интересни нова хора. Помислете кои от тях заслужават място в живота ви и кои са там, защото искат нещо.

БЛИЗНАЦИ Всички погледи на работното място са изцяло насочени към вас. Колкото повече ангажименти поемете, толкова по-голям е шансът да бъдете забелязани, но се постарайте да си поставяте само цели, които реално можете да изпълните.

57

РАК Време е да излезете от рутината и да направите нещо забавно. Ако сте сингъл, последният ден от февруари е чудесен ден да помислите за бъдещето. Ако вече сте във връзка, използвайте уикенда, за да постигнете съвършената и така мечтана интимност.

ЛЪВ Спрете да прикривате чувствата си и покажете на хората около вас, че сте в състояние да ги подкрепите. В крайна сметка те го правят, когато имате нужда. Защо не върнете жеста? Или се опасявате, че самоувереното ви Аз ще се загуби изцяло?

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО ДОСТА ЧЕСТО НЕ ДЪРЖАТ НА ОБЕЩАНИЯТА СИ

57

ДЕВА Деви, сътрудничество е ключовата дума за вас тази седмица. Стига да действате в екип, плановете и амбициите ви ще се превърнат в реални резултати. Внимавайте с думите. Има огромен шанс да останете неразбрани.

ВЕЗНИ На първо място, слушайте тялото си. Ако не се чувствате добре, спрете за момент и обърнете внимание на проблемите. Лудият график в последно време сякаш не ви се отразява особено добре. Отдайте любов и грижи към човека до себе си.

СКОРПИОН Любовта е във въздуха и ви кара да се чувствате много по-отворени, уверени и мотивирани както в личен, така и в романтичен план. Не забравяйте, че ако нещо не се получава, то е защото не трябва да се получи. Сряда се очертава като страхотен ден.

СТРЕЛЕЦ Рядко се задържате на едно място, но напоследък усещате силното желание да се завърнете към корените си. Да се фокусирате върху истории и взаимоотношения, които не са получили нужното заключение. Да търсите логиката. И себе си. Направете го, но бъдете внимателни.

57

КОЗИРОГ Престанете да се държите студено и да прикривате емоциите, които иначе искате да споделите със света. Може да се намирате в труден период, но е почти сигурно, че ще излезе от него с нова любов в живота си. Само бъдете отворени и гледайте по-далеч от носа си.

ВОДОЛЕЙ Първите дни от март са времето да оцените хората в живота си. Наистина ли си струват времето и усилията? Научете се да приоритизирате и се съсредоточете само върху онези, които ви карат да се чувствате истински щастливи. Другото е загуба на енергия.

РИБИ Вие сте главните герои в собствената си история. Това е чудесно. Какво обаче искате от тази история? Романтика? Успех? Семейство? Всичко изброено? Желанията ви имат значение, така че подхождайте аналитично и в никакъв случай не премълчавайте истината.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA