GRAZIA Седмичен хороскоп: 21-27 март

Първите пролетни дни носят възможности за промяна, но и интересни случвания на романтичния фронт.

ОВЕН Когато хората около вас се променят, неизбежно се променяте и вие. Това не е нещо лошо, особено предвид последните няколко месеца, в които сякаш се движите по течението. Опитайте отново да изплувате на повърхността и да задвижите онзи дълго планиран проект.

ТЕЛЕЦ Променете гледната точка. Преосмислете начина, по който комуникирате професионално. Началото на пролетта (и сезона на всички, родени под знака на Овен) за вас е възможност отново да потърсите смисъла и да докажете, че се справяте отлично.

БЛИЗНАЦИ Отпуснали сте се и случващото се около вас е някак значително по-бавно. И точно тогава се появява някой бивш. Повече от възможно е това да се случи в последните дни на март. Не позволявайте случването да продължи и в началото на април.

65

РАК Взаимност е ключовата дума за вас, Раци! Колко давате и колко получавате трябва да ви води в голяма част от взаимоотношенията. Включително в романтичен и чисто приятелски аспект, където май сте склонни да отдавате много и да не получавате съвсем същото в замяна.

ЛЪВ Доверието донякъде е умение, което се изгражда и затвърждава с времето. На кого отдавате това доверие? Отвръща ли ви този човек със същото? Все въпроси, чиито отговори се очаква да знаете. Престанете да се криете зад фалшиво студената си фасада.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СА ДОВОЛНИ И ВИНАГИ ИСКАТ ОЩЕ

76

ДЕВА Поставете граници. Ако някой се опитва да ви дава непоискани съвети или да се намесва в живота ви, без да сте го молили за това, просто сложете точка. Вярно, че е по-лесно на теория, отколкото на практика, но е наложително. Същото важи и за вашия интерес към чуждите чинии.

ВЕЗНИ Напоследък често се опитвате да балансирате увереността с уязвимостта, което изненадващо работи във ваша полза. Опитайте да направите същото и в любовен план. Комуникацията във връзката ви леко изостава. Звездите намекват, че първата крачка се очаква именно от вас.

СКОРПИОН Поведението на някои хора искрено ви озадачава, нали? Вместо обаче да се опитвате да разберете останалите и да влизате в техните обувки, пробвайте да помислите какво сте направили досега и какво искате да направите занапред. Четвъртък е интересен ден.

СТРЕЛЕЦ Въпреки че се имате за особено екстровертни, когато стане дума за лични проблеми и въпроси, някак сте склонни да представяте само собствената си гледна точка. Без да оцените или дори отразите онова, което останалите имат да ви кажат.

67

КОЗИРОГ Има пряка връзка между емоцията и комуникацията. Желателно е обаче едното да не влияе на другото, или поне когато става дума за вземането на важни професионални решения. А тази седмица ще има няколко. Сега е моментът да блеснете.

ВОДОЛЕЙ Сърцето ви знае правилния път. Онзи, който ще ви отведе към по-доброто Аз. Онзи, по който е възможно да срещнете човека с главно "Ч". Не разчитайте това да се случи, преди да помислите защо сте се проваляли до този момент. Ако сте във връзка, направете романтичен жест.

РИБИ Готови ли сте за разговори? В средата на тази седмица ще проведете няколко такива, които може би избягвате отдавна. Защо когато стане дума за нещо важно по-скоро съветвате и критикувате останалите, а не поглеждате първо към себе си? Ще се изненадате от отговора.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA