GRAZIA Седмичен хороскоп: 4-10 април

Първите дни от април ще бъдат особено интересни за всички представители на Дева и Водолей.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 април 2022

ОВЕН Ще се наложи да проявите търпение. Най-вече на работното място, където всеки ще иска нещата да се случват по неговия начин. Опитайте се да провокирате дискусии, за да изгладите недоразуменията и да не навлизате в излишни конфликти.

ТЕЛЕЦ Бъдете конкретни и смели. Не опитвайте да увъртате, не се старайте да поемате по-малко отговорности. Напротив, сега е моментът да заблестите и да покажете на останалите, че можете да сте звездата на шоуто. И тази роля ви отива много.

БЛИЗНАЦИ Дисциплината е плюс, но не и задължителен елемент от комуникацията. Опитайте се да търсите отговорност само по отношение на проблемите, които ви засягат пряко. Прекалената ангажираност ще ви накара да изглеждате странно в очите на другите.

57

РАК В много случаи любовта и разочарованието вървят ръка за ръка. Веднага щом осъзнаете тази не чак толкова приятна истина, със сигурност ще придобиете нова перспектива по отношение на взаимоотношенията. Определено имате нужда от нея.

ЛЪВ Интимността е от ключово значение за вас и връзките ви. Това е страхотно, но не и в моментите, когато тя е на желаното ниво. Може би проблемът е по-скоро двупосочен? Така де, в крайна сметка получавате това, което давате.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПЪРВАТА СРЕЩА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ТОЧНО 57 МИНУТИ

57

ДЕВА Дори да сте скептични спрямо вярването, че съдбата си знае работата, тази седмица звездите ще ви убедят в него. Още в понеделник, когато противоположностите не само ще се привлекат, но и ще станат едно цяло. Не се дърпайте прекалено много.

ВЕЗНИ Опитайте да се обградите само с хора, които познавате и на които имате доверие. В крайна сметка именно знанието, че не сте "сами" ви помага да успявате. А тази седмица имате доста задачи, изискващи от вас точно това.

СКОРПИОН Ключовата дума за тази седмица е граници. Поставете ги там, където усетите необходимост. Не се притеснявайте нито какво ще си помислят останалите, нито дали това ще ги остави доволни. От значение сте само и единствено вие.

СТРЕЛЕЦ Нека уточним нещо важно. Няма нужда да криете емоциите си, за да може останалите да ви приемат като сериозни. Ако непрекъснато показвате точно тази своя страна, другите ще ви имат за студени. А вие не сте.

57

КОЗИРОГ Тази седмица Меркурий ви подарява изненадваща увереност, от която ще може да се възползвате през целия април. Скоро не е имало по-подходящ момент да осъществите целите си. Не бързайте, но и не се бавете.

ВОДОЛЕЙ Кой си ти? Кой искаш да бъдеш? Защо искаш да бъдеш този човек? Все важни житейски въпроси, чиито отговори е добре да потърсите, преди да се гмурнете в "новото". До края на седмицата ще се сблъскате с интересно предложение, склонно да увеличи приходите ви значително.

РИБИ Действайте по-отговорно и по-внимателно. Не правете необмислени ходове и не се старайте да подражавате на хора, които не се интересуват от случващото се в живота си. Научете се да приоритизирате и вярвайте, че има смисъл. Дори когато няма смисъл.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA