GRAZIA стартира лятото с A Very Berry Night

Напук на лошото време, най-накрая дадохме официално начало на любимия сезон.

Фотография: Гергана Петкова

Ако миналата година се оплаквахме от отвратителното време навън, но дадохме началото на сезона с невероятни жеги, този път традиционното ни лятно парти започна със страхотна лятна буря. Оставяйки на пръв поглед елементарната пречка настрана, директно заявяваме, че си прекарахме невероятно и кадрите от специалната вечер казват достатъчно.

Всички гости посрещнахме с welcome drink Ариана Радлер 0.0% Ягода и мента и Ариана Радлер 0.0% Малина, а тематичната Berries Night продължи с коктейли на бара на нашите домакини от Kitchen 59.

Страхотната Петя Данкова се качи на сцената за няколко спиращи дъха музикални изпълнения. Джаз легендата Боби Вълчев пък пристигна за събитието ни специално от Дубай. Ако случайно сте видели story-тата в Instagram, в които двамата с очарователната Дара Екимова танцуват, значи сте усетили вибрациите на партито.

Цялото пространство беше декорирано със свежи цветя от Проплант, а ръчно правените шоколадови бонбони Anna's Chocolates продължаваме да помним много, много добре.

Благодарим на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, както и на Essence, Catrice, Lisca, Doppelherz, Lux Botanicals и Biotrade, които изненадаха гостите с куп подаръци на тръгване. Красивите малинки и къпинки на Haribo допълваха тематичните напитки, Answear.bg ни зарадваха със специален код за отстъпка, а красивата червена Vespa, напълно в тона на партито, довърши прекрасната атмосфера и се превърна в едно от любимите места за снимка.

Ако сте били в нашата компания, искаме да благодарим и на вас. След последните две години, категорично приветстваме всеки момент да бъдем заедно и да се забавляваме. Cheers! За хубаво, цветно и very berry лято!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA