Най-голямото цирково шапито в България посрещна първите си гости

Комплексът "ВелиЛенд" очарова с атракциони, детски аквапарк и вълнуващи циркови спектакли.

04 август 2022

На 30 юли във Велинград отвори врати най-новото бижу на българската СПА столица – атракционният комплекс "ВелиЛенд", като именно в сърцето му се намира циркът с най-голямото шапито в България.

Първите гости на "ВелиЛенд" станаха зрители на тържествен цирков спектакъл с богата и амбициозна програма. Приятели, партньори, медии и велинградчани заедно споделиха емоцията от новата дестинация за забавление, която е от национално значение по своя замисъл и мащаб и има потенциал да се превърне в точка за международен културен туризъм.

ВелиЛенд

Разположен върху повече от 70 декара, "ВелиЛенд" е планиран като културно-атракционен център и етно селище с най-впечатляващото цирково шапито в България, лунапарк, затворен детски център и конна база със затворена зала за конна езда с невиждано досега конно шоу.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: GLAMPING ВАКАНЦИЯТА (НА ЗВЕЗДИТЕ)

"Идеята ни е да е предоставим възможност на деца и юноши да развиват двигателната си активност, докато се забавляват и учат нови неща", посочва Илия Кадинов, основател на "ВелиЛенд". "Предвиждаме широк кръг развлечения за малки и големи, за да превърнем това място в притегателен център за изкуство и забавление без аналог в България. Проектът е смел и много мащабен и сме вдъхновени от подкрепата и възторжените отзиви на първите ни гости. Вярваме, че под нашето шапито ще се провеждат не само най-изумителните циркови шоу програми с артисти от цял свят, но и други бляскави събития. Предстои ни надграждането на комплекса с нови атракциони, откриване на конната база и още много страхотни изненади."

ВелиЛенд

Откриването на "ВелиЛенд" стартира с цирка, а поради големия интерес атракционният парк отваря врати по-рано и от 3 август ще приема посетители. Зоната с аквапарк разполага с множество батути, воден надуваем басейн с пързалки с диаметър 14 м, еко площадка, електронни игри с жетони, а за родителите е предвидена релакс зона и food court. В духа на най-новите технологии всичко на територията на "ВелиЛенд" се заплаща безкасово посредством магнитни карти или часовници.  

Циркови спектакли ще очароват публиката всяка седмица от четвъртък до неделя, а билети могат да бъдат закупени на касите два часа преди представление и онлайн на tickets.veli.land.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA