GRAZIA's Pre-Winter Party даде начало на празничния сезон

Как мина вечерта ли? Със страхотна музика, големи подаръци, специални гости и настроение като за няколко събития.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 ноември 2022

Казват, че има няколко начина да разберем, че празниците са зад ъгъла. Първият е студеното време, вторият - фактът, че сме в края на ноември, а третият – когато започнем да чуваме "All I Want For Christmas Is You" от всички възможни страни. Ние обаче дадохме старт на най-красивия сезон със специално GRAZIA Pre-Winter Party!

Признаваме, че покрай подготовката за всяко събитие често се случва да не разберем кога е дошъл неговият край, но този път успяхме да му се насладим. Дали заради топлата, но някак елегантна атмосфера, или защото очаквахме с нетърпение поредният повод да се видим на живо, същата обратна връзка получихме и от нашите гости.

Между наздравиците и снимките (много са, ще видите част от тях в галерията по-горе), успяхме да споделим различни впечатления, очаквания и идеи, преди декемврийската еуфория да стане факт.

Разбира се, Pre-Winter фиестата на GRAZIA нямаше да е същата без подкрепата на нашите партньори и приятели от Бритиш Американ Табако, Essence, Catrice, Hill Clinic, Foreo, Elit Vodka и Chateau Copsa.

И понеже коледно парти не е коледно без подаръци - трима гости си тръгнаха с награда от Hill Clinic, а именно оригинален холивудски пилинг - универсална терапия за дълбоко почистване, екфолиране и освежаване на кожата. Още трима гости си тръгнаха с подаръци от Foreo - Luna 3 и измиваща пяна.

През цялата вечер за музикалното оформление и настроението се грижеше ослепителната Глория Петкова - GLOW, на която благодарим отново.

По традиция, а и защото искаме от сърце, благодарим и на всички, които бяха с нас. Знаете, че означава много и ще придружим постовете в социалните мрежи с много ♥. Сега вече може да пуснете "All I Want For Christmas Is You"...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA