GRAZIA Gift Guide: 12 специални изненади за *много* специални хора

Иначе казано, подаръците, с които ще блестите по-ярко от лампичките на елхата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 декември 2022

Неустоимият парижки дух на жената RABANNE се крие във FAME. Ароматната експлозия от чист жасмин, сочно манго и кремообразен тамян очарова на 100%. Същото важи и за кампанията с "великата" Ел Фанинг.

PACO RABANNE FAME, 171.70 лв. за 50 ml

Факт, бельото е скучен подарък. Секси бельото обаче е перфектен подарък. През декември в магазините на Lisca ще се раздават талони за 20% отстъпка, които ще можем да използваме през януари за всички ненамалени артикули.

Вижте всички горещи предложения на Liscashop.bg.

Вероятно сте отлагали точно тази покупка дълго време, но малко други технологични удобства носят същото удовлетворение (разбирайте: звук) като безжичните слушалки.

Apple Airpods 2nd Generation, 319 лв.

Най-новият модел FOREO LUNA™ 4 разполага с подобрени функции, по-меки силиконови
влакна и по-висока ефективност. Съответно, минута е достатъчна, за да отстрани всички замърсявания, излишния себум и остатъците от грим.

FOREO LUNA™ 4, 545.70 лв.

Ако нещо може да ни убеди, че La Vie наистина Est Belle, това е едноименният аромат на LANCÔME. Подарете го на любима дама в комплект с мини версия и серума за лице Advanced Génifique.

Комплект LANCÔME, 189 лв.

Друг вариант да сложите край на празничните дилеми е да се насочите към празничните комплекти на Kiehl's. Те отново са страшно красиви и готови да помогнат на всеки тип кожа.

Вижте повече на kiehls.bg.

TEILOR се фокусират върху детайлите, които правят бижутата различни. А това колие с висулка от 14K бяло злато няма как да бъде сбъркано.

Колие TEILOR, 375 лв.

J’adore Parfum d’eau е последното творение от Dior, което превъплъщава обещанието за удоволствие, издържано от оригинала, но с безпрецедентна сетивност заради концентрацията  на вода и цветя. Страхотен!

J'ADORE Parfum D'Eau, 205 лв. за 50 ml

Ако човекът, за когото все още търсите подарък, обича да се движи и следи прогреса си, или пък да води разговори, докато телефонът му се зарежда в другата стая, с Xiaomi Watch S1 Active ще може да упражнява двете активности без проблем. Тях и още стотици други.

Xiaomi Watch S1 Active, 299.99 лв.

Няма никакъв смисъл да описваме този червен модел от FURLA в детайли. ПРОСТО ГО ПОГЛЕДНЕТЕ!

Чанта Furla, 540 лв.

Почистващите продукти на Lierac са топ подарък за всички skincare ентусиасти. Видими резултати, достъпна цена, високо качество. Go for it!

Вижте повече на lierac.bg.

Когато видяхме тази свещ от колаборацията на uncommon matters с H&M, желанието да добавим всеки възможен цвят в количката стана особено силно. Пробвайте да устоите.

Ароматизирана свещ, 54.99 лв.

Преди празничната еуфория да ни е завладяла напълно, редно е да спазим обещанието, което дадохме наскоро - да открием специални подаръци за най-специалните хора в живота ви.

Майка ви винаги отива over the top и е време да върнете жеста. Най-добрият ви приятел знае точно какво искате. Сестра ви тайно е погледнала wishlist-а в телефона ви и вече е направила съответните поръчки. Какъвто и да е контекстът, няма по-подходящ момент от Коледа да покажете, че ги познавате и обичате.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПОДАРЪЦИ ПОД 50 ЛВ., В КОИТО ВСЕКИ ЩЕ СЕ ВЛЮБИ

Реално погледнато, предложенията в нашата селекция нямат магически способности, но радостта в очите на човека отсреща ще се постарае да ви убеди в противното.

Знам, знам, звучи cheesy, но няма време за оправдания, защото моментът да оставите всичко под елхата е след по-малко от 10 дни. Бързоооо!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA