GRAZIA Gift Guide: Подаръци под 50 лв., в които всеки ще се влюби

Тези празнични предложения не само няма да нарушат финансовия ви баланс, но ще покажат, че наистина ви пука за човека отсреща.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 декември 2022

Този комплект е перфектен за всеки skincare ентусиаст. Измиващата пяна и матиращият тоник Acne Out нокаутират прекомерното омазняване, изглаждат кожата, стягат порите и предотвратяват появата на нови пъпки. Идват с подарък - мека червена кърпа!
 

Обиците са специфичен подарък, особено ако не сте близки с дамата, за която сте ги подготвили. Стига тя да има афинитет към блясъка, този модел с камъчета ще я очарова. Очарова и нас.
 

Естествено, това не е шал, който ще ви предпази от отвратителните зимни студове, но пък е толкова очарователно решение за онази среща в офиса. Сещате се, която съвсем спокойно можеше да е имейл. Или два.
 

Ултра блестящ. Обещаващ красиви устни. Нанасящ се лесно. Веган! Перфектен, ако трябва да подарите нещо на всяка от петте си малки братовчедки.
 

Вариант е да заложите на празничен модел като този. Предвид фактът, че най-вероятно ще го поднесете едва около 25 декември, може и да се спрете на друго от страшно устойчивите и красиви предложения в сайта.
 

Свещ. Класика. С аромат на джинджифилови бисквитки. Пак класика. Но от онези, на които не можем да устоим. И от които ще вземем за майка ни, сестра ни, баба ни. И за нас самите.
 

Душ олиото Atoderm е предназначено за много суха и атопична кожа. Защо? Защото доставя 24-часова дълбока хидратация на кожата на лицето и тялото и има силно подхранващо и успокояващо действие.

Bioderma Atoderm, 38.59 лв.

Тайният Дядо Коледа наближава и все още не сте избрали нищо за Веси от счетоводството? Няма да сбъркате с празничните комплекти на The Body Shop - практични, с очарователен аромат. И пристигат в опаковки, които са абсолютно готови за поднасяне!
 

Може би най-добрата ви приятелка ще се изненада от решението да ѝ подарите палитра с Круела, ако не е истински зла. Но погледнете бляскавите нюанси на Catrice. И това голямо огледало...

Catrice Disney Villains палитра, 28.99 лв.

Ако сестра ви е меломан и total минутите ѝ в Spotify са повече, отколкото населението на Благоевград, няма да сбъркате със CD или винил. Тейлър Суифт!
 

По принцип сме от хората, които мразят да подаряват и получават чорапи за Коледа, но нямаме нищо против, ако са сладки и с дизайнерско намигване.
 

Класическите цветове не правят този пуловер прекрасен избор. Правят го меката материя, страхотния дизайн и буквално неустоимата му цена.
 

Не съдим книгата по корицата, но тук сме склонни да повярваме, че страхотната корица означава поне толкова добра книга. Чиклит литература, но with a holiday twist.
 

Хидратиращият лосион на CeraVe ефективно хидратира в продължение на целия ден. Леката текстура съдържа 3 важни за кожата серамида и хиалуронова киселина, а присъствието му в ежедневния бюти режим е по-скоро задължително.
 

Вдъхновен от търсенето, откриването и приемането на вътрешния мир, Advent of Peace е по-нетипичен "коледен календар", който не предлага материална придобивка, а къс вдъхновение да изживеем всеки миг качествено.

Вижте Advent of Peace в Instagram

Много пъти сме споменавали Effaclar Duo (+) на La Roche-Posay, но истината е, че той действа против несъвършенства и помага срещу възникването на нежелани белези след акне. КАКВО ПОВЕЧЕ??!!
 

Бляскав модел, с дълга верига, в атрактивен нюанс. Добра идея. Много добра идея. Btw, предлага се в няколко цвята.
 

Скоро предстои да направите Secret Santa размяната в офиса и със сигурност не смятате да похарчите 120 лева за колежката от другата стая, чийто вкус ви се струва, да го наречем, особен? Не искате и да инвестирате половин заплата в изненадата за майката на гаджето ви, тъй като не я познавате и сте чували, че връща всеки втори подарък?

Или може би просто искате да спестите $$$, защото инфлацията разказа играта на всички?

Няма спор, празниците са най-хубавото време от годината. Същото, в което цифрите в банковата сметка започват да вървят надолу със скоростта на светлината, просто защото е необходимо да сложите (доста) торбички и кутийки под елхата.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЛЕДНИТЕ ФИЛМИ, КОИТО ДА НЕ ПРОПУСКАТЕ ТАЗИ ГОДИНА

Днес започваме малко по-далеч и предстои да докажем, че бюджетният шопинг е напълно възможен. Без това да влияе по какъвто и да било начин - нито на качеството, нито на радостта в очите на човека отсреща. Даже напротив.

Скоро ще ви засипем с fancy предложения, изненади за любимия мъж и други готини идеи от първо лице, но стартираме с попадения за всички, които са далеч от вашите nearest and dearest, но с които все пак ще споделите празнични моменти.

Няма да ви съдим, ако поръчате и нещо за себе си. Вече го направихме...

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA