Нека помогнем заедно със "Супа от сърце"

23 декември 2022

Благотворителната инициатива "Супа от сърце" има за цел да предостави безплатен обяд на нуждаещи се граждани.

Проектът е насочен към нуждаещите се през най-студените зимни дни, тъй като последната седмица на януари и първата на февруари обикновено са най-трудните за хората в нужда - след преминаването на коледните празници и цялата еуфория около тях.

00

Инициативата ще се проведе в двуседмичен период, а именно през последната седмица на месец януари и първата седмица на месец февруари 2023 г. (между 23.01 и 05.02) в София.

Мероприятието ще се случи в градинката пред Регионалния исторически музей, а амбицията на организаторите е да подсигурят около 5000 порции топъл обяд (300 порции на ден) в продължение на две седмици, в рамките на 2 часа дневно.

Всички ние можем да се включим с парични средства, хранителни продукти (млечни продукти, сирена, колбаси и др.), транспорт, реклама и медийно отразяване, топли дрехи и екипировка, консумативи (кутии, пликове, чинии, прибори и салфетки), оборудване (шатри, външни печки и др.) и допълнителна подкрепа, различна от гореупоменатите.

00

Необходими са и доброволци, които ще имат заетост в рамките на 2-3 часа на ден, по обяд, за период от минимум 1 седмица.

За участие, повече информация и допълнителни въпроси - 0882520204.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA