Как да разберем кои кредити са с изгодни условия?

Приятелите ни от Cashcredit обясняват всичко, което трябва да знаем, за да вземем информирано решение.

16 март 2023

В момента пазарът изобилства от най-различни услуги, които целят да направят живота на всички много по-удобен. Разнообразието може да бъде доста объркващо, тъй като е важно да сравнявате предложенията и условията на различните компании.

В сектора, който отпуска кредити също има множество възможности, от които да избирате. Бихте могли да вземете пари от банка или да кандидатствате за изгоден кредит от небанкова финансова компания. 

Ще останете доволни от услугата, ако се запознаете подробно с различните погасителни планове и направите конкретно запитване. Много удобно е и това, че може да се кандидатства онлайн, защото така спестявате време и получавате отговор, дали сте одобрени изключително бързо.

cash

КОИ КРИТЕРИИ ПРАВЯТ ЕДИН КРЕДИТ ИЗГОДЕН?

Щом се налага да потърсите заем е добре предварително да отделите време и да научите подробности за изискванията на различните кредитодатели.

Ако сумата е предоставена от банкова институция, има редица изисквания, които трябва да бъдат покрити. Тук трябва да представите трудов договор, да попълните много документи и да изчакате известен период, за да се направи проверка и да получите отговор. 

Ако парите ви трябват спешно и не желаете да чакате дълго, ви препоръчваме актуалните изгодни бързи кредити. Такъв продукт може да заявите онлайн, без да посещавате офиса на кредитодателя. Процедурата е максимално улеснена и до няколко минути може да получите одобрение.

cash

От Кеш Кредит споделят няколко важни характеристики, по които ще разпознаете изгодния кредит:

ГОДИШНИЯТ ПРОЦЕНТ НА РАЗХОДИТЕ

Благодарение на него може да сравните различните заеми. ГПР-то показва с колко вашият кредит ще се оскъпи през годината. Този разход включва всички такси, лихви, застраховки и други. Точно затова ви предлагаме да сравните годишния процент на разходите на различните компании и да изберете най-доброто предложение за себе си. Размерът на вноските ще се отрази на семейния ви бюджет, затова бъдете особено внимателни.

ЗАЛОЖЕНАТА ЛИХВА

Това е ключов фактор, по който може да се ориентирате, дали предложеният кредит е изгоден или не. Лихвеният процент може да бъде постоянен или плаващ, а неговият размер ще бъде упоменат в предварителните документи и договора.

ВАШИТЕ АКТИВИ СЪЩО СА ОТ ЗНАЧЕНИЕ

Финансовите приходи, които очаквате също имат своята роля в избора. Важно е да сте добре обезпечени, за да може в срок да погасявате вноските дължими по заема. Ако отговаряте на всички условия, кредитодателят ще ви предложи много добра оферта, защото сте надеждни финансово.

СРОКЪТ ЗА ОДОБРЕНИЕ

За много потребители този критерий е решаващ, тъй като им трябват пари максимално бързо. Тук по-конкурентната компания, която не ви бави с бюрокрация, ще надделее при избора ви.

Ако се стремите да сключите най-добрия договор за отпускане на пари с достатъчно изгодни условия, може да проведете консултация със сътрудник на дружеството, за да уточните подробности и да зададете въпросите си.

cash

КАК ДА ИЗБЕРЕМ КОРЕКТЕН КРЕДИТОДАТЕЛ?

Преди време клиентите бяха свикнали, че банката е най-сигурното и надеждно място, от което да се поиска заем. Днес има редица небанкови финансови фирми, познати на пазара и гарантиращи перфектни условия за ползване на услугата.

Офертите, които предлагат са изгодни за кредитоискателя и най-важното кандидатстването е значително по-лесно от това в банка. Ако желаете по-малка сума, дори не е необходимо да представяте трудов договор. Може да кандидатствате дистанционно от дома си и да получите одобрение до няколко минути. 

Ще изберете лесно компания за бързи кредити, ако потърсите мнения на други потребители онлайн. Безпроблемно ще разпознаете коректния партньор по това, че разполага с физически офиси и информацията в сайта му е подробна. Именно в интернет ще се запознаете с различните оферти и ще научите как точно да попълните документите, за да кандидатствате.

cash

ЛЕСНО ЛИ Е ДА КАНДИДАТСТВАМЕ ЗА ЗАЕМ ОНЛАЙН?

Свободното време е ценно за всеки в днешно време и това кара компаниите, да измислят по-гъвкави и бързи начини, да предоставят различни услуги. Тъй като всички имат достъп до интернет и работят лесно с мобилни устройства, кандидатстването за заем онлайн придоби значителна популярност. Този вид институции се наложиха на пазара със своите изгодни кредити и опростена процедура за кандидатстване.

CashCredit.bg ви дават малко информация за това как да поискате заем онлайн:

направете си регистрация – препоръчително е да имате регистрация в сайта, защото така по-лесно ще следите всичко свързано с дълга си и вноските, които дължите. За целта попълвате малко лична информация и посочвате валиден имейл адрес;

изберете сума, чрез калкулатора – това е много удобна функция на платформата, чрез която ще видите срока, в който трябва да върнете парите и точната вноска заедно с дължимите лихви;

cash

попълнете бланката и прикрепете копие на лична карта – бъдете коректни и старателно представете необходимата информация. Трябва да сте пълнолетни и да имате валидни документи;

изберете начин за получаване на парите – сумата по заема може да бъде преведена по банков път или на каса на EasyPay.

Ако се нуждаете от допълнителни финанси спешно, това е най-бързият начин, по който може да ги получите.

КОГА ДА ИЗТЕГЛИМ КРЕДИТ?

Правилно избраният момент и изгодните условия могат да направят един заем изключително удобство за всяко семейство. Понякога малко допълнителни пари са способни да променят живота ви и той да стане по-добър и комфортен. Ако точно сте преценили нуждата си и имате възможност да погасявате вноските е правилно решение, да се възползвате от подобна услуга. 

Важно правило е, че средствата трябва да се използват разумно и само за неща, които сте убедени, че са важни в момента. Не се поддавайте на излишни импулсивни покупки, ако приходите ви не са достатъчни. Обикновено бързите кредити са добро решение за спешни ситуации или дребни разходи.

Фотография: Pexels.com, Profimedia.bg

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA