Красота, хармония и спокойствие, при това в центъра на София

Непрекъснато търсим трите елемента по-горе. Открихме ги в Millennium Spa & Wellness Centre.

Спокойствието има много различни измерения. Може да е липсата на работни мейли в петък вечер. Може да е "Flowers" на Майли Сайръс, докато пием чаша вино на балкона вкъщи. Може да е разходка или шопинг. Може да е пълна синергия с природата и най-истинското ни Аз.

Ако и вие го цените, без значение къде го търсите и откривате, добре е да знаете, че неповторимият Millennium Spa & Wellness Centre е живото му олицетворение в съвременния градски свят.

Millennium Spa & Wellness Centre

Разположен в сградата на емблематичния за София Grand Hotel Millennium, зад уникалния СПА център на бул. "Витоша" 89 стоят експерти, чиято основна мисия са физическото и емоционално здраве на гостите.

Millennium Spa & Wellness предлага изживяване без аналог. СПА центърът разполага с панорамен басейн със солена вода, хидромасажни вани, солна стая, релаксираща парна баня, ориенталски хамам, билкова сауна, приключенски душове, зареждаща пътека на здравето и релакс зона с водни легла и невероятна гледка. Земните тонове, органичните материали и естествените цветове, съчетани с прекрасна светлина и усещане за пространство в интериорния дизайн, перфектно хармонират с вярата за постигане на баланс с природата.

Millennium Spa & Wellness Centre

Експертите от Millennium Spa & Wellness отвеждат гостите на пътешествие през 5-те елемента - Вода, Огън, Въздух, Земя, Етер. Именно то цели да презареди енергията и да балансира ума на всеки, търсещ жизнеността, включена в аква и термална зона.

Millennium Spa & Wellness Centre

Желаещите могат се насладят на ексклузивно изживяване, напълно необезпокоявани в някой от луксозните СПА апартаменти, или да изберат да съчетаят с индивидуални авторски масажи и терапии.

Grand Hotel Millennium Sofia обаче е локация, която става все по-любима с всяка перла в короната си.

Непосредствено до Millennium Spa & Wellness, на първия етаж на хотела се намира и Millennium Beauty Salon. Със своя дългогодишен опит в сферата, екипът от професионалисти в салона за красота се грижи за перфектния външен вид на клиентите си вече две години. Независимо дали става въпрос за коса, нокти, кожа, грим или козметични процедури, гамата от услуги е несравнима - маникюр, педикюр, прическа, мъжко и дамско подстригване, грим и пакети с процедури, др. Салонът работи в сътрудничество със световноизвестни марки – Balmain Paris Hair Couture и ProNails, които гарантират качество на високо ниво.

Millennium Spa & Wellness Centre

Цялостната концепция на Grand Hotel Millennium Sofia е свързана със здравословния начин на живот, поддържането на добра форма и красота – отвътре и отвън. Съчетавайки СПА и beauty процедурите с отбивка до бара от ново поколение Urban Garden Café, хотелът доказва, че здравословната страна на живота е и изключително вкусна. И приятна. И спокойна.

За резервации се обадете на +359 2 445 7050 или пишете на spa@ghms.bg/beauty.salon@ghms.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA