Сериалите, които да не пропускаме през март

Даваме ви 14 предложения, които да ви заинтригуват този месец.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 март 2024

Фотография: WBD

В началото на новия месец ви предлагаме най-новите сериали, които може да гледате в телевизионния ефир и стрийминг платформите.

Подбрали сме най-интересните сюжети, които обещават да ни заковат пред екрана със затаен дъх да посрещнем всяко ново приключение.

SPACEMAN

Netflix - 1 март

Spaceman

Фотография: Netflix

Адам Сандлър влиза в образа на астронавт, който след шест месеца в Космоса, изглежда е изгубил разсъдъка си. Единственият контакт, който има е с гигантски говорещ космически паяк. Сериалът, чиято премиера е днес, е базиран на романа "Spaceman of Bohemia" от 2017 г. на чешкия автор Ярослав Калфарж.

РЕЖИМЪТ

HBO MAX – 4 март

РЕЖИМЪТ

Фотография: WBD

В  новата оригинална лимитирана поредица на HBO, наречена "Режимът", ще видим удивителната носителката на „Оскар" Кейт Уинслет. В шест епизода ще проследим една година зад стените на двореца на модерен европейски режим, който започва да се разпада.

ХЕЙЛИ Е НА ХОД!

Disney Channel – 4 март

ХЕЙЛИ Е НА ХОД!

Фотография: ©Disney

Помислили сме и за най-малката аудитория с анимацията "Хейли е на ход”. Сериалът ще ни срещне с Хейли, която е склонна към риск. Но тя е и находчива тийнейджърка, която трябва да изпълни всяка точка от дългия си списък от предизвикателни и понякога непрактични задачи, за да спаси света.

ЗАЩИТАТА

HBO MAX – 7 март

ЗАЩИТАТА

Фотография: WBD

Поредният нов сериал, с който ще ни зарадва HBO MAX, ни среща с адвокат Йоанна Хилка. Тя се слави като една от най-добрите в страната. Историята проследява как тя получава телефонно обаждане посред нощ. Стара приятелка, Анджелика, има нужда от помощ – тригодишната ѝ дъщеря е изчезнала при мистериозни обстоятелства. Полицията не открива следи от отвличане и започва да подозира родителите. На следващия ден изчезването е по всички медии. Ще повярва ли Хилка в невинността на двойката?

SEXY BEAST

SkyShowtime - 7 март

Sexy beast

Фотография: SkyShowtime

Новият сериал на SkyShowtime ни среща с двамата най-добри приятели и крадци Гал Доув (в ролята е Джеймс Макардъл) и Емън Елиът (Дон Лоугън). Те си живеят добре в Източен Лондон през 90-те години. Докато не се появява звездата от еротични филми - Диди Харисън (Сара Грийн), която има любовна афера с Гал. Това я поставя в опасност. На преден план излиза коварният гангстер Теди Бас (Стивън Мойър), който подмамва Гал и Дон в криминалната си мрежа.

THE GENTLEMEN

Netflix - 7 март

The gentlemen

Фотография: Netflix 

Гай Ричи се завръща със сериал, който е продължение на хитовия му филм от 2019 г. -„Джентълмените". Сега британският режисьор отново ни предлага история, изпълнена с остроумни лафове, хитри мошеници и борба за власт и пари. Главен герой в сериала е Еди Халстед (Тео Джеймс), който наследява семейно имение. Впоследвие обаче разбира, че то се използва като централа на наркокартел. Той се опитва да прекрати тази дейност, но наркобарона отказва.

DAMSEL

Netflix - 8 март

Damsel

Фотография: Netflix

Сериалът на Netflix - Damsel ни среща с младата Елоди (в ролята е Мили Боби Браун), която очаква с нетърпение да се омъжи за красив принц. Това обаче не се случва и мечтаната сватба се превръща в кошмар. Оказва се, че кралското семейство има традиция да принася в жертва невинни млади жени за изплащането на древен дълг и Елоди е поредната такава. Тя обаче се противопоставя и се опитва да си отмъсти на онези, които са я поставили в този капан.

MARY&GEORGE

SkyShowtime - 8 март

MARY&GEORGE

Фотография: SkyShowtime

Сериалът Mary & George проследява истинската история на Мери Вилиърс (Джулиан Мур), която кара красивия си син Джордж (Никълъс Галицин) да прелъсти крал Джеймс I и да се превърне в негов любовник. Посредством скандални схеми двамата се издигат от скромното си потекло и се превръщат в богатите, титуловани и влиятелни фигури в английския двор. А заплахата от инвазия на Испания в Англия и безредиците по улиците правят залога изключително висок.

МОМИЧЕШКА СИЛА

Disney Channel – 8 март

disney channel

Фотография:  ©Disney

На Международния ден на жената Disney Channel представя силата на момичетата с оптимистичната Моли Макгий, смелата Маринет и изобретателната Хейли.

УМРИ ЗА СНИМКА

STAR Channel - 13 март

УМРИ ЗА СНИМКА

Фотография: © 2020 Deadpan Pictures and Shaftesbury DS Inc

Дъблин, 1880 г. Фотостудиата може и да процъфтяват, но снимането на наскоро починали хора губи своята привлекателност. Бизнесът на известния фотограф на покойници Брок Бленхаргасет се проваля. Той се обръща към племенницата си и новия си асистент, когато се появява зловеща конкуренция в лицето на сериен убиец, който проявява страховит интерес към фотографирането на жертвите си. Докато броят на труповете се увеличава, триото се опитва да спре убиеца, който иска да разруши бизнеса и живота им.

МОМИЧЕТАТА В АВТОБУСА

HBO MAX – 14 март

МОМИЧЕТАТА В АВТОБУСА

Фотография: WBD

Продукцията на Warner Bros. Television приканва зрителите да се отправят към предизборна кампания заедно с четири журналистки, всяка от които се различава по своя стил на отразяване и характер. Историята се фокусира върху Сейди Маккарти (Мелиса Беноист), журналистка, която романтизира отминалата епоха на отразяване на кампании и зарязва целия си живот, за да получи шанс да отразява борбата на кандидат за президент за вестник.

MANHUNT

Apple TV+ - 15 март

Manhunt

Фотография: Apple TV+

Manhunt е историческа драма, базирана по бестселъра "Manhunt: The 12-Day Chase for Lincoln's Killer" на Джеймс Л. Суонсън. Сериалът проследява убийството на американския президент Ейбрахам Линкълн и последвалото издирване на убиеца Джон Уилкс Бут. Отразени са моментите и предизвикателствата, пред които е изправена нацията след смъртта на президента.

ГОВОРИ С АГЕНТА МИ

STAR Life - 20 март

ГОВОРИ С АГЕНТА МИ

Фотография: © Christophe Brachet-Mon Voisin-Mother-FranceTV

Подгответе се за блясък, интриги и много смях с уникален екип от парижки агенти... Всеки ден е като ходене по въже за агентите на таланти Габриел, Андреа и Матиас, които се стремят да сключат договори с престижни клиенти като Сесил де Франс, Жана Моро и други топ актьори, които се появяват като гост-звезди. В един сплотен екип, който наподобява дисфункционално семейство, има толкова много драма и смях, както извън екрана, така и на него!

PALM ROYALE

Apple TV+ - 20 март

PALM ROYALE

Фотография: Apple TV+

Kомедийният сериал ни пренася в края на 60-те години в Палм Бийч, Флорида. Срещаме Максин (Кристен Уиг), която иска да се впише във висшето общество, след като напуска съпруга си и всичките си приятели. Тя започва да посещава "Палм Роял" - екслузивен клуб за елита на града, където среща жени от друга класа. Тя не е посрещната с охота, но Максин не се отказва от нищо.

КРАЛИЦИТЕ НА МИСТЕРИЯТА

STAR Channel - 22 март

КРАЛИЦИТЕ НА МИСТЕРИЯТА

Фотография: © Sly Fox QOC Limited MMXIX

Бет, Кат и Джейн Стоун са сестри писателки, чийто личен живот е напът да се сблъска с професионалния. Заедно с племенницата си Мати, която наскоро е повишена в сержант-детектив, те се нуждаят от всичките си умения за разкриване на престъпления, когато са въвлечени в серия от убийства, които трябва да разгадаят заедно.

СЛЕДОВАТЕЛ КЛЮН

HBO MAX - 28 март

СЛЕДОВАТЕЛ КЛЮН

Фотография: WBD

Соня Клюн е млад, амбициозен детектив, преместен от Белград в малкия град Суботица, където трябва да работи с новия си партньор, за да разреши едно предполагаемо самоубийство. Но случаят крие много по-сериозни тайни, отколкото изглежда на пръв поглед. Преместването на Соня в Суботица ще предизвика лавина от събития, които ще разкрият дълбоко заровени тайни, свързани с мистериозна организация, но също и с миналото на Соня. А десетгодишна ѝ дъщеря има необичайни сънища, свързани с работата на майка й, които започват да се сбъдват.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA