MAX стартира през май с двойно повече съдържание

Подобрената услуга наследява HBO Max и ще ни предложи още повече филми, сериали и дори спорт.

Ася Иванова
Ася Иванова 22 март 2024

Фотография: WBD

Подобрената стрийминг услуга на Warner Bros. Discovery Max ще стартира в няколко европейски държави на 21 май, включително и в България.

Стрийминг услугата обединява в себе си съдържание от добре познатата у нас HBO Max, развлеченията от реалния живот, които Discovery предлага, както и всички спортни състезания от абонаментната услуга Eurosport.

"Изключително съм развълнуван, че Max ще дойде в България и на още десет пазара в Централна и Източна Европа, тъй като това е следващата глава от дългогодишното наследство в нашия регион. В Max ще предоставим най-завладяващите световни хитове, ще продължим да бъдем мястото, където да гледате местни документални филми и сериали, носители на награди, като Аполония, Аполония, Пианофорте, SPY/Master и Диджей Вика, и ще се наслаждаваме на нови вълнуващи истории като Домът на дракона, Kiss the Future и предстоящия ни босненско-датски документален филм Небето над Зеница," заяви генералният мениджър за Централна и Източна Европа, Близкия изток и Турция в Warner Bros. Discovery Джейми Кук. 

Аквамен и изгубеното кралство

"В Max ще предоставим най-завладяващите световни хитове, ще продължим да бъдем мястото, където да гледате местни документални филми и сериали, носители на награди, като Аполония, Аполония, Пианофорте, SPY/Master и Диджей Вика, и ще се наслаждаваме на нови вълнуващи истории като Домът на дракона, Kiss the Future и предстоящия ни босненско-датски документален филм Небето над Зеница", допълва той.

Стартирането на Max в Европа е белязано от завръщането с втори сезон на дългоочаквания оригинален сериал на HBO "Домът на дракона", чиято премиера в България ще е на 17 юни. Max ще ни предложи два пъти по-голямо съдържание от това, което е налично в момента в HBO Max. Феновете на спорта пък ще са щастливи да разберат, че Max това лято ще е единственото място, където на живо ще може да бъде гледан всеки момент от Олимпийските игри "Париж 2024". Мащабното спортно събитие ще бъде включено във всички абонаментни планове.

Барби

Филмовите маниаци ще могат да гледат продукции като "Барби", "Аквамен и Изгубеното кралство" и "Уонка", както и поредицата за Хари Потър, "Падингтън", всички филми от "Матрицата", "Жокера", "Властелинът на пръстените", "Черният рицар". Няма как да бъдат пропуснати и хитовите сериали. Налице ще са оригиналите на HBO "Белият лотос", "Последните оцелели", "Еуфория", "Истински детектив: Тъмната страна", "Режимът", предстоящите "Съпричастният" с Робърт Дауни-младши и комедията "Франчайз", както и "Пингвинът" с Колин Фарел, спиноф на филма "Батман" с Робърт Патинсън; "Добре дошли в Дери" по романа "То" на Стивън Кинг; полския политически шпионски трилър "Източна порта".

Женени за недвижимите имоти HGTV

За почитателите на риалити форматите са поредици като "90 дни до сватбата", "Треска за злато" и Fixer Upper от каталога на Discovery, както и предавания за хранене, дом, истински престъпления и документални филми, идващи от Eurosport, Discovery, TLC, Food Network, HGTV, ID и много други.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA