Зрелищен спектакъл и адреналин с Райън Гослинг и "Каскадьорът"

Можем да гледаме новата лента от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 март 2024

Фотография: Форум Филм

Дръжте се да не паднете, защото ни очаква зрелищен спектакъл и огромна доза адреналин с Каскадьорът и Райън Гослинг в главната роля. Лентата ще се завърти по големите кино екрани от 26 април.

Филмът е вдъхновен от едноименната популярна ТВ поредица от 80-те и разказва за Колт Сивърс (в чиято роля влиза Гослинг), белязан от битки каскадьор, който година след като излиза от бизнеса, за да се съсредоточи както върху физическото и психическото си здраве. Скоро след това обаче е призован обратно в служба, когато звезда на високобюджетен филм — режисиран от бившата му изгора Джоди Морено (Блънт) – изчезва безследно.

Райън Гослинг в Каскадьорът

Райън Гослинг в Каскадьорът

Докато безмилостният продуцент на продукцията (Хана Уодингам) прави всичко възможно да запази изчезването на звездата Том Райдър (Арън Тейлър-Джонсън) в тайна от студиото и медиите, Колт изпълнява най-грандиозните и опасни каскади във филма, опитвайки се (с ограничен успех) да спечели отново благоволението на Джоди. Но докато мистерията около изчезналата звезда се задълбочава, Колт ще се окаже впримчен в зловещ криминален заговор, който ще го тласне към ръба на падане, по-опасно от всяка каскада. Какво би могло да не се обърка?

Райън Гослинг в Каскадьорът

Начело на мащабната продукция застава бившият каскадьор Дейвид Лийч, който всички знаем покрай работата му по хитове като Атомна блондинка, Дедпул 2, Бързи и яростни: Хобс и Шоу, Убийствен влак, Джон Уик, Никой и Брутална нощ. Сценарият пък е дело на Дрю Пиърс (Бързи и яростни: Хобс и Шоу). В главните роли освен Райън Гослинг, ще видим и Емили Блънт, с която бяха в пряка конкуренция миналото лято покрай хитовите продукции, в които участваха Барби и Опенхаймер. Ще видим още бъдещият Джеймс Бонд - Арън Тейлър-Джонсън, както и Уинстън Дюк, Хана Уодингам и Стефани Шу. Продуценти на лентата са Кели Макормък, Дейвид Лийч, Райън Гослинг, Гаймон Касиди.

Каскадьорът търси силни усещания от 26 април само в кината, 4DX и IMAX.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA