Няколко стъпки към перфектно подредения гардероб

Даваме ви няколко съвета, с които дрехите ви ще са винаги подредени и добре изглеждащи.

Ася Иванова
Ася Иванова 08 април 2024

Фотография: Pexels.com

Първите топли дни ни провокират да преместим зимните дрехи някъде надълбоко и да извадим всичко пролетно и свежо. По този начин ще подредим и организираме колекцииите си от дрехи и аксесоари перфектно.

Тези осем стъпки ще ви помогнат да организирате модните си придобивки.

Махнете ненужното

Казвали сме го и преди, началото на всяка подредба е в избора на това, което ще ви трябва, и това, което няма да носите повече. Освободете си място, като се отървете от онези дрехи, които просто събират прах от много сезони.

Място за прането

Обособете си място, в което ще слагате всичко носено и готово за пране, за да не се окаже, че сте прибрали нещо неизпрано.

Определете дължините

Определете колко високи трябва да са закачалките. Например, дългите рокли и палта изискват по-високо поставени закачалки. Имайте предвиди и обемните дрехи от рода на суитчъри.

подредба на гардероба

"Разделители"

За по-малките неща като бельо и чорапи си осигурете "разделители" - кутии с много отделения, така че да подредите в чекмеджето отделно, например, бикини, прашки, къси чорапи, 3/4 чорапи и т.н.

Запазете чантите и обувките

Използвайте силиконови форми, за да запазите чантите изправени(пълни). Същото важи и за обувките, особено за ботушите. Така няма да развалите формата им.

Кутии

Или вакуумни пликове са още по-добрият вариант за запазване на дрехите от миналия сезон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA