Тръгваме на топсекретна мисия с "Покажи ми Луната", Скарлет Йохансон и Чанинг Тейтъм

Новата продукция идва на голям екран на 12 юли.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 април 2024

Фотография: Форум Филм България

Скарлет Йохансон се завръща на големия екран, този път в компанията на Чанинг Тейтъм. Двамата се отправят на топсекретна мисия до Луната в новата лента Покажи ми Луната, която излиза по кината на 12 юли.

Филмът ще ни отведе на вълнуващо пътешествие на фона на историческото кацане на НАСА на Луната с мисията на "Аполо 11", като обещава да ни завладее със смесицата си от драматични обрати с високи залози, разтърсващ хумор и неустоим чар.

Покажи ми Луната -филм

Историята в Покажи ми Луната ни среща с маркетинговия гений Кели Джоунс (Йохансон), чиято задача е не просто да поправи накърнения публичен имидж на НАСА, но и да "продаде" Луната. Непоколебимият командир Коул Дейвис (Тейтъм) обаче не е съвсем съгласен с нейните нетрадиционни методи, а всичко това създава хаос и истински искри между тях. Когато обаче Белият дом преценява, че не могат да си позволят да изгубят срещу руснаците и мисията е прекалено важна, че да рискуват провала ѝ, Джоунс получава специално нареждане да организира заснемането на фалшиво кацане на Луната като резервен вариант. Тогава обратното броене наистина започва...

Покажи ми Луната -филм

Покажи ми Луната -филм

Режисьор на филма е Грег Берланти (С любов, Саймън, Такъв е животът), а сценарист - Роуз Гилрой по идея на Бил Кирщайн и Кийнан Флин. Продуценти са Скарлет Йохансон, Джонатан Лиа, Кийнън Флин и Сара Шехтер. Актьорският състав включва Скарлет Йохансон, Чанинг Тейтъмм, Уди Харелсън, Джим Раш, Ник Диленбург, Анна Гарсия, Ноа Робинс, Колин Уудъл, Кристън Цубер, Доналд Елис Уоткинс и Рей Романо.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA