Първи норвежки Max Original сериал в новата стрийминг услуга Max

Първият епизод дава старт на онлайн платформата от 21 май.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 април 2024

Фотография: WBD/Max

Още със старта на подобрената стрийминг услуга на Warner Bros. Discovery - Max, ще гледаме новата комедийна драма "Норвежко секси мамче". Това ще се случи на 21 май.

Историята ще ни срещне с Лене (в ролята е Мариан Хоул) - жена в началото на 40-те, която живее със съпруга си Ларс (изигран от Тронд Фауса Аурвог) и сина си тийнейджър Монс (Фритьоф Беър Роланд) в тихо градче извън Осло. Искрата в брака на Лене отдавна е изчезнала и когато тя внезапно губи работата си в престижна рекламна агенция, тя се чувства изгубена и унизена, чудейки се какво да прави по-нататък. През една пиянска вечер тя публикува на шега снимка, на която е оскъдно облечена с традиционна народна носия в уебсайта InsideFans.

Норвежко секси мамче HBO Max

Лене скоро осъзнава, че има ниша сред публиката, която е жадна за повече и е готова да плати за това. Страничните приходи са добре дошли, както и вълнението и свободата, които изпитва, живеейки този нов, таен живот. В същото време страхът от разобличаване е изтощителен – кои всъщност са хората, които я гледат?

Норвежкият Max Original сериал ще бъде от 8 епизода, които ще достигнат до редица европейски страни всеки петък. 

Норвежко секси мамче HBO Max

"Сериал за интернет порно и криза на средната възраст не беше точно в списъка ми с желания, но сценарият е невероятен. В съчетание с мечтан екип от актьори и Рун Лангло на борда като режисьор, това беше възможност, която не можех да пропусна. Това е роля, която не знаех, че искам", казва главната актриса Мариан Хоул. "Норвежко секси мамче" надхвърли очакванията ми и се надявам зрителите да се насладят на забавния, но и в същото време мрачен сюжет."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA