Крис Хемсуърт и Аня Тейлър-Джой със 7-минутни овации в Кан

Двамата представиха филма "Furiosa", чиято премиера по кината ще бъде на 24 май.

Ася Иванова
Ася Иванова 16 май 2024

Фотография: Profimedia

Световната премиера на новия екшън филм "Furiosa: A Mad Max Saga" се състоя на филмовия фестивал в Кан, а главните актьори - Крис Хемсуърт и Аня Тейлър-Джой, бяха посрещнати със седемминутни овации на крака.

Действието във филма се развива в постапокалиптичен свят преди събитията от "Mad Max: Fury Road". Историята ни среща с императрица Фюриоза, в чийто образ влиза Аня Тейлър-Джой. Тя е отвлечена и хвърлена в затвора от група бандити, водени от военачалника Дементус (в ролята е Крис Хемсуърт). Накрая тя среща мистериозен воин насред Пустошта, като двамата се съюзяват, за да вземат в свои ръце ценна стока - петрол.

Премиера на филма Furiosa

Действието на "Furiosa" се развива между 15 и 20 години преди събитията в "Лудия Макс: Пътят на яростта".  "Работихме много усилено по този филм и ще бъде интересно да видим какво ще каже публиката за него. Благодаря ви, че ни приехте,'' заяви режисьорът Джордж Милър пред публиката. 

През април Милър заяви, че продължава да прави филми за сагата Лудия Макс, "защото те са много пристрастяващи". Премиерата на "Furiosa" по световните кино екрани ще бъде на 24 май.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA