Вълшебството на ALMA и Кристиан Костов

Новото дуетно парче на двамата е вече факт и е повече от страхотно.

Ася Иванова
Ася Иванова 17 май 2024

Фотография: Virginia Records

ALMA и Кристиан Костов създарват истинско вълшебство с новото си парче "So High", чиято премиера е днес.

Песента се ражда по време на творчески лагер за писане на песни в Атина, Гърция, на който ALMA е поканена от супер звездата Claydee и неговия лейбъл Down2Earth. Там тя се среща за първи път с музикалния продуцент Alex Parker. Двамата създават парчето съвместно с други двама талантливи автори - Ted Economou и Tim North. Идеята Кристиан да влезе в песента се появява ненадейно, докато няколко месеца по-късно, той и ALMA  пишат заедно музика в студиата на "Вирджиния Рекърдс". За Крис това е любов от първо слушане.

"So High" е песен за двойствеността на опияняващата любов, от която обаче имаш нужда да се отдалечиш, за контраста между това да знаеш какво е най-добро за теб, но все още отчаяно да желаеш това опиянение", споделя ALMA.

Видеоклипът на "So High” e реализиран от едни от най-добрите креативни приятели на ALMA и Кристиан –  тандемът Евгени Гочев и Еда Кадирова (The Trackers). Евгени и Еда не крият, че точно ALMA и Крис са любимите им артисти, от чиято музика черпят вдъхновение за необикновените си идеи във видеото на "So High”. Създават великолепна картина, магична и хипнотизираща визия, достойна за световен ефир.  

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA