Стрийминг платформата Max тръгва в България от днес

Warner Bros. Discovery празнува с голямо парти в София.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 май 2024

Новата стрийминг платформа Max идва в България на 21 май и по този повод Warner Bros. Discovery отпразнува очакването на старта с парти, на което събра медии, популярни лица от социалните мрежи и българската сцена, както и партньори.

В бляскава дигитална среда бе предадено настроението от заявката на Max – всичко което си заслужава да бъде гледано да е на едно място: от блокбъстъри, сериали и документалистика до реалити формати, истински престъпления, предавания за интериор, детско съдържание и спортни събития.

Жанровото и тематичното разнообразие бяха предадени с танцови пърформанси, които преведоха гостите през света на Барби, Домът на дракона, реалити формати, както и въздействаща акробатика в духа на Олимпийските игри.

Стрийминг платформа Max

Мах ще предложи най-доброто от всички марки на медийния гигант, като обещава да предостави повече от два и половина пъти съдържание от предишната версия на стрийминг платформата. Към вече познати и любими заглавия от HBO, Max Originals, вселената на DC, детско съдържание и разнообразно оригинално и лицензирано съдържание, новата платформа ще предложи най-интересното от реалити програмите на Discovery, Investigation Discovery, TLC.

Мах е изцяло локализирана и у нас поддържа и обогатява селекция със съвременни български филми и сериали.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA