Нов тийзър на "Пингвинът" с Колин Фарел

Холивудската звезда е неузнаваем в новата си роля за сериала на Max.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 юни 2024

Фотография: 6th & Idaho Productions, Dylan Clark Productions, Warner Bros. Television, DC Studios

Вече нямаме търпение за новия сериал на Max - "Пингвинът", в който ще видим Колин Фарел неузнаваем.

И изглежда молитвите ни са чути, тъй като Max пуснаха официален втори тийзър за новия сериал от Warner Bros. Television и DC Studios. Премиерата на продукцията ще бъде през септември. В сагата ще видим холивудската звезда Колин Фарел в ролята на Оз Коб (Пингвина), за чийто образ той е просто неузнаваем. Лимитираният сериал от осем епизода продължава епичната криминална сага на режисьора Мат Рийвс "Батман". Създаден от Лорън ЛеФранк, "Пингвинът" се съсредоточава върху героя, изигран от Фарел във филма. 

Пингвинът - нов сериал на Max


В сериала освен Колин Фарел в ролята на Оз Коб, ще видим още Кристин Милиоти като София Фалконе, Рензи Фелиз (Виктор Агилар), Майкъл Кели (Джони Вити), Шохре Агдашлу (Надя Марони), Диърдри О‘Конъл (Франсис Коб), Кланси Браун (Салваторе Марони), Джеймс Мадио (Милош Грапа), Скот Коен (Лука Фалконе), Майкъл Зиген (Алберто Фалконе), Кармен Ехого (Ийв Карло), Тео Роси (д-р Джулиан Ръш).

Сценарист и създател на сериала е Лорън ЛеФранк, както и изпълнителен продуцент заедно с Мат Рийвс, Дилън Кларк, Колин Фарел, Бил Караро и Крейг Зобел, който режисира първите три епизода. Базиран на герои, създадени за DC от Боб Кейн с Бил Фингър, "Пингвинът" е продуциран от 6th & Idaho Productions на Рийвс и Dylan Clark Productions в сътрудничество с Warner Bros. Television. Даниел Пипски е и изпълнителен продуцент.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA