Големи промени в каста на третия сезон на "И просто ей така..."

Три нови лица влизат в новия сезон на сериала.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 юни 2024

Фотография: Profimedia

Снимачният процес може и вече да е започнал, но промените в каста на третия сезон на "И просто ей така..." продължават с пълна сила.

Вече са ясни новите попълнения в сериала. Ще видим Мехкад Брукс ("Mortal Kombat: Филмът"), Джонатан Кейк ("Аферата") и Логан Маршал-Грийн ("Спайдър-мен: Завръщане у дома").

И просто ей така... - нов каст

Себастиано Пигаци пък ще се завърне като Джузепе – новият любовник на Антъни (Марио Кантоне ), а Доли Уелс ще видим отново като Джой, по която Миранда (Синтия Никсън) си пада. Пигаци и Уелс вече са част от редовния актьорски състав, а не гост-звезди, както досега.

В новия сезон на хитовия сериал ще видим Кари, Миранда и Шарлот, заедно с нови и познати приятели, да преодоляват трудностите в сложната реалност на приятелството, семейството и Ню Йорк в 50-те си години. Ще видим освен добре познатите ни момичета - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис, също така и Сарита Чудхури, Никол Ари Паркър, Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Еван Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън, Себастиано Пигаци, Доли Уелс и Джон Корбет.

И просто ей така... - 3 сезон


Сериалът е разработен и продуциран от Майкъл Патрик Кинг, заедно с изпълнителните продуценти Джон Мелфи, Джули Ротенберг, Елиза Зурицки, Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън. Сериалът на HBO "Сексът и градът" е създаден от Дарън Стар и е базиран на книгата "Сексът и градът" на Кандис Бушнел.

Ако нямате търпение да видите приключения на любимите ни момичета, може да загреете с предишните сезони на "Просто ей така...", както и сезоните на оригиналния сериал "Сексът и градът", които са налични за гледане в стрийминг платформата Max.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA