Дедпул & Върколака обединяват сили

Новата лента на Форум Филм идва на 24 юли, вече започна продажба на билетите.

Ася Иванова
Ася Иванова 28 юни 2024

Фотография: Форум Филм

Двама от най-обичаните и епични персонажи на Марвел Дедпул & Върколака обединяват сили от 24 юли, а най-верните фенове вече могат да гарантират своето място сред легендите. Билетите вече са в продажба.

Отново ще видим любимците ни Райън Рейнолдс и Хю Джакман. В ролите си на Дедпул & Върколака, като агенти от бюрократичната организация TVA, която съществува извън времето и пространството, измъкват Уейд Уилсън от мирното му съществуване и го пращат на мисия, която ще разтърси познатата Вселена. За да спаси света, Дедпул трябва да открие съкрушена и незаинтересована от нищо версия на Върколака и да го убеди да се присъедини към него… Нещо, което звучи далеч по-лесно, отколкото изглежда, да не кажем абсолютно невъзможно.

Дедпул & Върколака

Режисьор на филма е Шон Леви (Жива стомана, Свободен играч) по сценарий на Рет Рийс и Пол Уърник (Дедпул). Към Рейнолдс и Джакман се присъединяват Матю Макфадиън, Ема Корин, Морена Бакарин, Род Дилейни и др.

Киновселената на Марвел се променя завинаги с Дедпул & Върколака от 24 юли в кината на 3D, 4DX и IMAX 3D. Купи своя билет!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA