Филмите и сериалите на месец юли

Нашите предложения какво да гледате този месец.

Ася Иванова
Ася Иванова 01 юли 2024

Фотография: MAX

Юли пристига с нова поредица от филмови заглавия и сериали. Стрийминг платформата MAX ни предлага и следващите сезони на едни от най-любимите на зрителите поредици.

"Нарушителите", "По американски: Завращане у дома" и "Разкажи ми всичко" се завръщат с нови сезони, а при филмите "Годзила", "Конг" и други титанични сили на природата ще поставят на карта живота на човечеството. Ще видим и съвсем нови филми, които сравнително наскоро излязоха на кино екран, като комедията "Обичам да те мразя" със Сидни Суини и Глен Пауъл. За феновете на интругуващите криминалета е "Бостънския удушвач" с Кийра Найтли и Кари Куун, а Марго Роби, Крисчън Бейл и Джон Дейвид Уошингтън са трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история, във филма Амстердам. 

Какви поредици ще гледаме?

"Нарушителите", сезон 3
MAX – 11 юли

Нарушителите

Отново се срещаме с нарушителите - седем  души, престъпили закона, които са заставени на общественополезен труд. В третия сезон животите им съвсем се променят. Декана очаква съдебен процес, Бен управлява собствен павилион за храна, Мирна подновява връзката си със старо гадже, а Джон е решил да бъде дзен, въпреки че бракът му е на ръба. Шокираща диагноза кара Габи да се замисли за бебе, докато Грег е принуден да върне наследството на баща си, графът. Какво се случва с останалите?

"По американски: Завръщане у дома", сезон 3
MAX - 16 юли

Млада тенис надежда от Бевърли Хилс и бейзболист от Чикаго се борят с високите залози на колежанския спорт в престижния ИЧКУ.

"Разкажи ми всичко", сезон 2
MAX - 25 юли

Разкажи ми всичко

В новия сезон един от главните герои - Джони, започва начисто в друг град и с нови приятели. Неговата връзка е пред разпад заради несигурността на неговата партньорка Бекс. Ела пък е изправена пред сериозно предизикателство, когато неин секс клип взривява интернет. Найша отчаяно търси одобрението на родителите си, но попада в токсична връзка. Напрежението през последната учебна година расте, а приятелите трябва да се справят с изпитанията на тийнейджърския живот, подкрепяйки се взаимно.

Любимите ни филми ни очакват

"Годзила" (2014)
MAX - 4 юли

Това е история за човешкия кураж и помирението пред титаничните сили на природата. Най-известното чудовище на света се изправя срещу злостни създания, които заплашват съществуването на човечеството.

"Годзила: Кралят на чудовищата"
MAX - 4 юли

Крипто-зооложката агенция "Монарх" е изправена пред цяла батарея от гигантски чудовища – Годзила, Мотра, Родан и триглавия Кинг Джидора. Древните създания се борят за превъзходство и поставят на карта живота на човечеството.

Годзила

"Годзила срещу Конг"
MAX - 4 юли

Конг и закрилниците му поемат на опасно пътешествие, за да открият истинския му дом. С тях е и сирачето Джиа, с което Конг създава уникална и силна връзка. Неочаквано обаче се изпречват на пътя на яростния Годзила.

"Годзила и Конг: Нова империя"
MAX – 4 юли

Годзила срещу Конг

Епичната битка продължава! Новата глава от Монстър-вселената ще изправи могъщия Конг и страховития Годзила срещу смъртоносна заплаха, скрита в недрата на Земята, която заплашва тяхното и нашето съществуване. "Годзила и Конг: Нова империя" разказва историята на тези титани, за да стигне до корените им. Ще надникнем в мистериите на Островът на черепа и митичната битка, създала тези необикновени създания, свързани с човечеството завинаги.

"Уринаса"
MAX - 5 юли

Докато целият свят гледа нагоре към Луната, Джордж Лосър гледа надолу към писоара. В пика на един от най-значимите моменти в човешката история – кацането на Луната – работещият в склад на НАСА мъж е на път да осъществи своя малък пробив: изобретяването на първата мрежа за писоар.

"Амстердам"
MAX - 5 юли

Амстердам

Филмът по сценарий и под режисурата на Дейвид О. Ръсел смесва исторически факти с фикция. Действието се развива през 30-те години на миналия век и проследява трима приятели, които се оказват в центъра на един от най-шокиращите сюжети в американската история.

"Империя на светлината"
MAX - 5 юли

Империята на светлината

Управителката Хилари и нейните колеги подготвят своя кинотеатър на крайбрежната улица за местната премиера на Огнените колесници. В западналия град се надига крайнодясно движение и навън вилнеят бръснати глави. Приветливият нов служител Стивън се сприятелява със затрупаната с проблеми Хилари. Връзката им е колкото затрогваща, толкова и сърцераздирателна. Филмът е едновременно красив носталгичен поглед към магията на киното и изненадващо безпощаден анализ на реалността на психичните заболявания.

"Обичам да те мразя"
MAX - 12 юли

Обичам да те мразя

Нещата излизат извън контрол в тази романтична комедия със Сидни Суини и Глен Пауъл, базирана на "Много шум за нищо" на Шекспир. Беа и Бен са необвързани, излезли на страхотна първа среща. След това обаче нещата се объркват и двамата не могат да се понасят. Но когато неочаквано се срещат отново на сватба в Австралия, те правят това, което всеки двама зрели възрастни на тяхно място биха направили: преструват се на двойка.

"Шевалие"
MAX - 12 юли

Шевалие

Базиран на истинската история на композитора Джоузеф Болон, Шевалие дьо Сен-Жорж, незаконен син на африкански роб и собственик на френска плантация, който се издига до висините във френското общество като композитор преди злополучна любовна афера.

"Вижте как бягат"
MAX - 19 юли

Умореният от живота полицейски инспектор Стопард и нетърпеливият му млад помощник Стокър трябва да се потопят в театралния ъндърграунд на Лондон от 50-те години на миналия век, за да разследват убийство, случило се по време на подготовката на филм по хитова пиеса. Всеки от работещите в театъра е заподозрян, включително и продуцентката на пиесата Петула Спенсър и съпругата на продуцента на филма. Сценарият е на известния Марк Чапъл.

"Бостънския удушвач" (2023)
MAX - 26 юли

Бостанския удушвач

Филмът проследява Лорета Маклофлин, репортер на вестник Record American, която става първият журналист, който прави връзка между убийствата на Бостънския удушвач. Докато мистериозният убиец отнема все повече и повече животи, Лорета се опитва да продължи своето разследване заедно с колежката си и близка довереница Джийн Кол, но двете се оказват възпрепятствани от бесния сексизъм на времето си. 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA