5 feel good филма за почивните дни

Романтични, изпълнени с приключения и красиви места, това са филмите, които ще напълнят сърцето ви

Силвия Канин
Силвия Канин 11 април 2020

ПИСМА ДО ЖУЛИЕТА

MOVIES

Историята на Софи ще ви накара да се усмихнете. В нея има любов, готвене, романтика и... Италия. Нюйоркчанката заминава с годеника си във Верона за кратко пътешествие, което я отвежда на романтично приключение. Тя помага на една стара любов да запламти отново, а през това време се оказва, че намира и своята истинска любов.

ВЛЮБЕНИЯТ ШЕКСПИР

MOVIES

Историята разказва за бурната любов между Уилям Шекспир и дъщерята на богат търговец. Лентата печели цели 7 награди "Оскар", между които за най-добър филм, най-добра актриса (Гуинет Полтроу) и най-добра поддържаща роля (Джуди Денч). И ако това не е достатъчно, за да се потопите в романтичния свят на Шекспир...

ЖЕНА НА ВЪРХА

MOVIES
Страст, романтика и готвене, това се събира в страхотния филм "Жена на върха". Той разказва историята на бразилката Изабела, която готви божествено, но не може да се остави да бъде водена от мъжа в нищо. Изневярата на мъжа й я кара да избяга в Сан Франциско, където тръгва  да търси щастието си.

КОГАТО СРЕЩНА САЛИ

MOVIES

Могат ли мъжът и жената да са приятели? На този въпрос отговор се опитва да даде вечната романтична класика с Мег Райан и Били Кристал. След 11 години приятелство Хари и Сали поглеждат един на друг с други очи. Дали има щастлив край, когато началото не е било романтично... Може би да!

СРОК ЗА ВЛЮБВАНЕ

MOVIES

Хю Грант и Санда Бълок влизат в ролите на успял милионер и адвокатката му, която той третира по-скоро като бавачка, отколкото като отличен юрист. След година работа за самовлюбения си шеф, героинята на Сандра решава да напусне. Двуседмичното й предизвестие обаче преобръща живота им с краката нагоре.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA