Филмите, които веднага носят лятно настроение

Съвсем логично започваме да се впускаме в любимия сезон. Присъединете се към нас!

Банално е да кажем, че лятото е зад ъгъла, но усетихме дъха му и сме готови да се гмурнем дълбоко с главата напред в слънчевото настроение, дългите нощи и леките дрехи. Тези филми ще ни помогнат да го направим...

ТЕЛМА И ЛУИЗ

Лятото е идеалното време да се качите в (по възможност некрадена) кола с най-добрите си приятели, да свалите прозорците и да отидете на road trip. Въпреки че не бихме препоръчали да следвате точно стъпките на Сюзън Сарандън и Джина Дейвис, "Телма и Луиз" остава иконичен.

MAMMA MIA!

Оставете панорамните гръцки пейзажи, Мерил Стрийп и страхотните любовни истории да ви очароват. Продължението с участието на Лили Джеймс е също толкова очарователно, а появата на Шер дори няма смисъл от коментиране.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: СПЕЦИАЛЕН ПОГЛЕД ЗАД КУЛИСИТЕ НА "КРУЕЛА"

БАРОВКИ

Чисто технически погледнато, сюжетната линия на филма се развива в рамките на няколко сезона, но Бевърли Хилс ни кара да мислим за вечно лято. Останалото го знаете. И, сигурни сме, сте гледали повече от веднъж.

МРЪСНИ ТАНЦИ

Идилична обстановка, много... мръсни танци и сюжетна линия с романтика, която се движи умело по линията с провокацията.

ЗНАМ КАКВО НАПРАВИ МИНАЛОТО ЛЯТО

Хорър лентата, превърнала се в катогоричен фаворит на 90-те не е идеалното решение за слънчево лятно настроение, но случващото се в нея може да ви прикове към екраните. Спойлер: има убийство и отмъщение.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: НОВИТЕ ФИЛМИ - КАКВО ЩЕ ГЛЕДАМЕ СКОРО?

ЖЕНСКО БРАТСТВО

Не коментираме българския превод на заглавието, но историята на Америка Ферера, Блейк Лайвли и Алексис Бледел в образите на неразделна група тийнейджърки, които ще прекарат първото си лято разделени, със сигурност е сърдечен прочит на модерното вярно приятелство.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA