Топлото и приятно решение за всеки (зимен) вторник

Ако случайно сте започнали, спрете да го търсите. Ние го открихме.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 януари 2022

Фотография: Profimedia, Pexels

Може да звучи твърде изтънчено и да е съвършеното Instagram клише, но хубавата книга върви ръка за ръка с хубавото вино.

Точно това е причината нашите приятели от Imperial Gastro Hub да открият и разработят перфектния начин, по който да прекараме предстоящите студени вечери - със специалното им събитие Литературна Империя.

Честите срещи в любимата локация на площад "Петко Славейков" обикновено лавират между музиката, виното и вкусната храна, но този път замесена е и поезия. Качествена, съвременна, любовна. Поезия, която кара да чувстваш, но и да мислиш. Поезия, която си заслужава да чуеш, дори да ти се струва безкрайно далечна от теб.

Поредицата ексклузивни събития ще се случва всеки вторник от 18:30 ч. в Imperial Gastro Hub, а входът е напълно свободен.

Голямото начало се дава тази вечер, когато на гости там ще бъде една от най-добрите съвременни бългaрски поетеси - Камелия Кондова. Всички присъстващи ще имат възможност да изпият чаша от любимото си вино в нейната компания, преди, след или докато слушат най-новите ѝ стихове. Компания на сцената ще ѝ прави нейният спътник в живота - актьорът Любен Чаталов.

4„

Очакванията са първата поетична среща да постави началото на истинска литературна империя, така че ако и вие търсите начин да се почувствате едновременно по-смислени, по-стоплени и по-заситени, знаете адреса.

Така де, това буквално си е перфектното IG story. И не забравяйте! Хаштагът е #ЛИТЕРАТУРНАИМПЕРИЯ. Как да не поискаме да я завладеем?

Повече информация може да откриете тук.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA