"Програмата" се завръща с нов сайт

Безплатното културно издание на София ви очаква на същия адрес, но с нова, освежена визия.

Всеки знае, че пролетта е време за ново начало. Събуждаме се от зимен сън също като съживената природа и жадно поглъщаме слънчевите лъчи, докато обхождаме улиците по пътя си от едно вълнуващо събитие към друго.

Факт е обаче, че не можем да се справим в хаоса на културната карта на града без компас като "Програмата" - с най-актуалната информация за всички предстоящи прожекции, постановки, концерти и още много.

И както новото начало трепти в цялото същество на света около нас, то пристига и на programata.bg с нова визия, подобрена функционалност и още повече свежо съдържание.

Та какво ново? Новият сайт на "Програмата" ни посреща на същия адрес с изчистен, минималистичен и модерен дизайн и олекотена навигация, която улеснява пътешествието ни през културните му дълбини. Най-горещите кинопремиери, най-новите постановки, най-гръмките концерти и най-експресивните изложби – всичко, което ни вълнува, още на началната страница.

програмата

Освен добре познатите категории, programata.bg вече разполага и с нов раздел - "в Градът" откриваме разширени материали, ревюта, интервюта и купища ексклузивно съдържание, което не може да бъде прочетено никъде другаде.

Градът се простира от уличките на независимите артисти, през булевардите на големите имена в киното и театъра, магистралите на най-пресните културни новини и уютните площадчета, кипящи от енергията на словото.

Ако пък имаме любопитни малчугани вкъщи, вече не се налага да увъртаме в отговор на развълнуваните им възклицания: "Искам да стана художник! Искам да стана учен! Искам да танцувам хип-хоп танци!". Детският блог на "Програмата" вече е едно цяло с основната страница на медията, като всички детски филми, постановки, работилници, курсове и активности са обособени в новия раздел "Kids".

Каквото и да решим да правим в свободното си време, новият сайт на "Програмата" остава винаги насреща, за да задоволи жаждата ни за изкуство. Мястото е programata.bg.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA