Thirty Seconds To Mars се завръщат с нова песен и нов албум

Вижте първото парче на групата от 5 г. насам

Ася Иванова
Ася Иванова 09 май 2023

Фотография: Profimedia

Джаред Лето и компания се завръщат не само с нова песен, но и с нов албум. И докато за него ще трябва да почакаме до септември, то песента вече е факт.

Новият сингъл "Stuck" е "празник на минималистичния дизайн, висшата мода, изкуството и танца", разкриват от екипа на Thirty Seconds To Mars. Това e първото парче на групата за последните 5 години. Заедно с неговото излизане, братята Лето обявиха и излизането на шестия си студиен албум It's The End Of The World But It's A Beautiful Day, който ще излезе през септември 2023г.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ДЖАРЕД ЛЕТО ПУСКА СВОЯ КОЗМЕТИКА

"Благодарение на невероятно креативната ми майка, аз и брат ми бяхме възпитани с любов към изкуството и фотографията от най-ранна възраст. Видеото към "Stuck е любовно писмо към някои от любимите ми фотографи, които са оказали голямо влияние върху мен - Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts. Артисти, чиито творби промениха начина, по който виждах света и ми показваха нови възможности на всяка крачка. "Stuck" е за потенциала на хората, които невинаги се вписват толкова добре, но правят света много по-вълнуващ. Бих искал да изразя огромната си благодарност към талантливите художници и дизайнери, както и на екипа зад кулисите. Вашият принос превърна този проект в абсолютно приключение и помогна да се улови и отпразнува същността на това, което прави всички нас уникални и изключителни," споделя Джаред Лето.

Вижте новото парче тук:

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA