Брайън Адамс с концерт в София

Рок звездата ще пее в "Арена София" на 8 декември.

Ася Иванова
Ася Иванова 25 май 2023

Един от любимците на българската публика Брайън Адамс идва за концерт в София на 8 демекври.

Той ще събере своята публика в зала "Арена София" като част от турнето So happy it hurts, чиято европейска обиколка започва именно от София. Турнето носи името на петнадесетия му студиен албум "So happy it hurts", издаден миналата година и номиниран за награда "Грами". Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията и включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

"Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика. С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам. Това ми помогна да осъществя една мечта – да бъда барабанист," споделя Брайън Адамс.

Част от песните, които рок звездата ще изпълни в "Арена София", ще бъдат от албума. Той няма да пропусне и големите си хитове "Everything I do", "Have you ever really loved a woman", "Cuts like a knife", "Run to you" и още много други, сред които и дуетната му песен с покойната Тина Търнър "It's only love".

Билетите за концерта влизат в продажба от 26 май в мрежата на Ивентим в цялата страна. Те ще вървят на цени между 90 и 150 лв.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA