Answear те провокира: Спечели 2000 лв. с най-хубавата снимка от България

Крайният срок е до 31 юли.

Ася Иванова
Ася Иванова 26 май 2023

Модната платформа Answear ви провокира да преоткриете красотата на всяко кътче от България и да заснемете най-вдъхновяващите кадри. Защото вдъхновението и красотата е навсякъде около нас.

Огледайте се и ще откриете впечатляващи гледки и места във вашето ежедневие. Може да ги видите не само на някое приказно кътче от вашето уикенд бягство, но и на път към работа и дори в градския транспорт. 

answear

answear

Международният фотоконкурс на модната платформа Answear - JourneySpirationBG, който се провежда за пета година, ви провокира да ги запечатате и да ги споделите в социалната мрежа Instagram. Срокът е до 31 юли, а победителят ще бъде избран от професионално жури, в което влизат блогърът и журналист Биляна Славейкова и Елица Бехар-Михайлов - маркетинг експерт, фотограф и блогър.

Авторът, който се отличи с най-добрата снимка, ще спечели голямата награда от 2000 лв. Ще има и два допълнителни приза от 250 лева за участниците, които успеят да създадат приковаващ вниманието кадър.

answear

answear

За да се включите в конкурса, е необходимо да споделите вашите снимки в своя Instagram, да отбележите @answear_bg на снимката и в описанието към нея, да добавите хаштага на конкурса - #journeyspirationBG и последвайте @answear_bg. Пълните условия за участие и повече информация ще откриете на www.lifespirationstartshere.answear.bg. 
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA