Честваме Уитни Хюстън с лентата "I Wanna Dance with Somebody"

Певицата щеше да навърши 60 г. този месец.

Ася Иванова
Ася Иванова 29 август 2023

Фотография: HBO Max

Този месец легендата Уитни Хюстън щеше да навърши 60 г. и съвсем логично е да отпразнуваме тази дата с лентата в нейна чест "I Wanna Dance with Somebody: Филмът за Уитни Хюстън".

Как хористка от Ню Джърси се превръща в една от най-продаваните и награждавани певици на всички времена? Това 148-минутно пътешествие през живота и кариерата на Уитни Хюстън отвежда зрителите на вдъхновяващо, трогателно и емоционално пътуване. Филмът включва оригинални песни на певицата, както и емблематични моменти от живота ѝ, като първата ѝ телевизионна изява, участието ѝ в шоуто на Опра Уинфри и приемането на главната женска роля във филма "Бодигард".

Филм за Уитни Хюстън

Пълнометражният филм, режисиран от Каси Лемънс, написан от номинирания за "Оскар" Антъни Маккартън, продуциран от легендарния музикален мениджър Клайв Дейвис и с участието на носителката на награда БАФТА Наоми Аки, вече е наличен за гледане в стрийминг платформата HBO Max.

Филмът е безкомпромисен портрет на сложната и многолика жена зад гласа, който всички почитаме. Пътешествие през новаторския живот и кариера на Хюстън, с разтърсващи изпълнения и саундтрак от най-обичаните хитове на музикалната икона, каквито не сте чували досега. Искате ли да танцувате?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA