"Мечта за дете" помага на 5 двойки по пътя им да имат бебе

Фондацията събра 23 030 лв. в подкрепа на семейста с репродуктивни проблеми.

Ася Иванова
Ася Иванова 06 декември 2023

За поредна година, фондация "Мечта за дете" обедини приятели, партньори и съмишленици, за да сътворят заедно коледно чудо и помогнат за сбъдването на мечтата за дете.

Предколедното събитие на фондация "Мечта за дете" в Деня на християнското семейство събра повече от 150 гости в приказната концертна зала на Военния клуб. Фондацията избра 21 ноември за специално събитие, защото този ден напомня за важността на любовта и подкрепата в семейството, в Деня на Християнското семейство.

Фондация Мечта за дете

Събраната сума от вечерта в подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми е 23 030 лева. Освен това, благодарение на собствениците на Разсадник Нановски и Medikal Karaci, бяха предоставени две инвитро процедури.

"Благодарности към Негово Превъзходителство посланика на Катар в Република България - Мохамед бен Али Алноаими, представителите на Турското и Американското посолство, както и на Капитан Мария Крашевска - председател на Управителния съвет на Сдружение на жените военнослужещи. Благодарение на тях, нашето събитие се превърна в едно незабравимо изживяване", споделят от фондацията.

Фондация Мечта за дете

"Без всички вас нямаше да можем да зарадваме 5 двойки,  на които да помогнем взаимно в пътя им да станат родители и да изпитат най – великото чувство на света да дарят живот! Желаем доброто, което всички вие дарявате да се множи и да бъдете пример за подражание към съпричастност и добротата!", казват още от "Мечта за дете".

Фондация Мечта за дете

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA