Изабела Мерсед се включва в "The Last of Us: Последните оцелели"

Снимките започват през пролетта, а премиерата е предвидена за 2025 г.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 януари 2024

Фотография: Profimedia; HBO Max

Екипът на "The Last of Us: Последните оцелели" продължава да подрежда ключовите си играчи за втори сезон. Изабела Мерсед е поредната звезда, която влиза в хитовия сериал на HBO Max.

Тя е избрана да изиграе ролята на Дина в предстоящия сезон на всепризнатата постапокалиптична драма. Нейната героиня е описана като "свободен дух, чиято преданост към Ели ще бъде изпитана от бруталността на света, който обитават". "Дина е мила, брилянтна, дива, забавна, съвестна, опасна и привлекателна", разкриват създателите на сериала и изпълнителните продуценти Крейг Мейзин и Нийл Дракман в официално изявление. "Можете да сте във вечно търсене на актьор, който без усилие въплъщава всички тези неща, или можете да откриете Изабела Мърсед веднага. Не можем да бъдем по-горди, че тя се присъедини към семейството ни."

Кейтлин Девър

Новината за участието на Мерсед идва малко след като стана ясно, че Кейтлин Девър също ще се присъедини към втория сезон на "The Last of Us: Последните оцелели" на HBO. Девър е избрана за ролята на Аби - опитен войник, чието черно-бяло виждане за света е поставено под въпрос, докато тя се стреми да си отмъсти за смъртта на хората, които е обичала.

Мерсед и Девър се присъединяват към главните актьори на сериала Педро Паскал, който изпълнява ролята на Джоел, и Бела Рамзи, която влиза в ролята на Ели.

The Last of Us

"The Last of Us: Последните оцелели" се развива две десетилетия след разпадането на модерната цивилизация. Джоел, закоравял оцелял, е натоварен с мисията да изведе тайно Ели, 14-годишно момиче, от рестриктивната карантинна зона. Това, което започва като на пръв поглед проста задача, бързо се превръща в мъчително и емоционално разтърсващо пътешествие, докато те се движат из опасния пейзаж на Съединените щати и разчитат един на друг за оцеляването си.

Очаква се вторият сезон на "The Last of Us: Последните оцелели" да започне да се снима през пролетта и да се завърне в ефира на HBO през 2025 г.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA