Тръгва втори сезон на "Странният случай на Наталия Грейс" по HBO Max и по ID

Новите серии обръщат внимание на интригуващата история през погледа на Наталия Грейс Барнет.

Ася Иванова
Ася Иванова 23 януари 2024

Фотография: HBO Max

Скандалният документален сериал "Странният случай на Наталия Грейс", който закотви всички пред малкия екран, се завръща с втори сезон. Той ще се излъчва в 3 последователни недели от 28 януари по Investigation Discovery (ID) и на 2 февруари по стрийминг платформата HBO Маx.

WBD обяви нова глава в шокиращата семейна сага за Наталия Грейс Барнет. Сериалът ще обърне внимание на въпросите, противоречията и тайните около мистерията, но този път от гледната точка на Наталия. По време на шестте серии ще бъде показана емоционалната среща между Наталия и бащата Майкъл Барнет от осиновителското семейство, като двамата сядат за първи път лице в лице. 

Странният случай на Наталия Грейс

"След премиерата на "Странният случай на Наталия Грейс" публиката остана силно заинтригувана от тази шокираща и заплетена сага, което я превърна в един от най-гледаните нови сериали на ID по телевизионния канал и в стрийминг платформата. Тази история далеч не е приключила и е ясно, че нашите зрители имат още много въпроси, на които искат отговор. Продължението на историята е нашият отклик на това търсене и предлага гледната точка на Наталия в тази мистерия", споделя Джейсън Сарланис, президент на Turner Networks, ID и HLN, "Телевизионно и стрийминг съдържание".

Странният случай на Наталия Грейс

Втори сезон на "Странният случай на Наталия Грейс" предлага ексклузивен достъп до интригуващата история през погледа на Наталия Грейс Барнет и как тя се изправя директно срещу обвиненията на бившите си осиновители Майкъл и Кристин Барнет. В продължение на шест епизода се повдига завесата какво наистина се случва зад затворени врата в дома на Барнет и колко истина всъщност има в твърдението им, че Наталия не е 6-годишно украинско сираче с рядко генетично заболяване, а всъщност е възрастен човек, чиято цел е да нарани тях и децата им.

Странният случай на Наталия Грейс

Новите епизоди включват и невиждани досега кадри и доказателства, както и нови теории и показания от редица замесени в случая, включително пенсионираните агенти на ФБР, които първоначално разследват случая на Наталия, генетични експерти, които помагат да се определи истинската ѝ възраст, и Джаки Старбък - заместник-прокурора на окръг Типекану по време на съдебния процес срещу Майкъл Барнет през октомври 2022 г. В допълнение документалният сериал хвърля светлина върху следващата глава от живота на Наталия с новото ѝ осиновителско семейство, Антаун и Кристина Манс, и ексклузивни интервюта с тях.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA