Новият аудиосериал "Риалити" ни изпраща на остров с поредица от убийства

Гласът на актьора Владимир Михайлов ни води през заплетения сюжет на Мария Пеева – Мама Нинджа.

Ася Иванова
Ася Иванова 09 февруари 2024

12 души заминават на екзотичен остров, за да участват в риалити, което обещава голяма награда от 1 млн. долара. Всички искат да спечелят трофея по различни причини - някои заради парите, други заради славата или личната си кауза. Но замисленото като забавно и приятно шоу започва трагично с нелеп инцидент и смъртта на един от участниците.

Това е началото на най-новия български аудиосериал "Риалити", който вече е достъпен само в платформата Storytel. Негов автор е популярният блогър, писател и преводач Мария Пеева, позната виртуално като Мама Нинджа. Заплетеният сюжет оживява с гласа на актьора Владимир Михайлов, който сам има опит и с участие в риалити формати.

Мария Пеева - мама Нинджа

"Това е история с реверанс към "Десет малки негърчета", но и към Богомил Райнов, когото обожавах да чета като дете. Тя обаче е поставена в модерния контекст на риалити форматите, които превзеха публиката в целия свят", разказва авторката Мария Пеева – Мама Нинджа. "За мен беше удоволствие да пресъздам тази история, която през цялото време бързаше пред мен, а аз трябваше да съм нащрек. Беше интересно и вълнуващо и ме държа до самия финал", споделя от своя страна актьорът Владимир Михайлов.

След шоковото начало към героите в "Риалити" се присъединява и чаровен млад детектив, който е избран, за да замести загиналия фаворит и да допринесе за рейтинга. На този етап нито организаторите, нито участниците обаче подозират, че след първия инцидент ще последват още и още. Но дали са инциденти, или на острова има убиец- канибал? Или може би обяснението е съвсем различно? И дали този толкова харизматичен детектив става за нещо различно от това да показва мускули пред камерите? Отговорите слушателите ще получат чак накрая, защото така е във всяко риалити шоу - уж знаеш какво ще стане и краят е предизвестен, но режисьорите винаги успяват да те изненадат.

Владимир Михайлов

"Риалити" е поредният Storytel Originals аудиосериал на български автор, който е създаден като оригинално съдържание за платформата. През последните години това се доказа като успешен модел, който се харесва и търси от българската публика.

Любопитните могат да чуят свободно откъси от новия аудиосериал. Ако преживяването им хареса, могат да се възползват и от възможността за 3-месечен абонамент с достъп до 500 000 аудио и е-книги и 5000 заглавия на български за 6,50 лв. на месец.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA