Стилните жени вечерят в SASA

Дори да не сте от поколението, което е отраснало с четирите приятелки, превзели Манхатън, в култовия сериал „Сексът и градът", няма как да не сте повлияни от тяхното разбиране за лайфстайл, макар без да знаете. Модата, издигната в култ, свободното говорене и правене на секс, магията и стреса на големия град, и неизменната сила на женското приятелство – всичко това се превърна в портрет и икона на модерната жена от 2000-та година до днес. 20 години след премиерата си, „Сексът и градът" продължава да е истински наръчник за онези градски жени, които с усмивка и на високи токчета сами определят правилата и не позволяват дребни неща като жегата или някой краен срок да ги накарат да пропуснат срещата с приятелки на правилното място, в правилното време и с правилното отношение.

София вече има своето място за такива срещи и това е SASA

Независимо дали приличате повече на влюбената в живота и модата Кари, кариеристката Миранда, перфектната Шарлот или сексапилната Саманта – в SASA ще откриете своето неустоимо изкушение, което не включва само храна, нито единствено коктейл, а цялостно преживяване.

Аве, Цезарю!

Бизнесмени и политици, високи и ниски, интелектуалци и творци – Кари търси любовта навсякъде, като не се страхува от разнообразието. Най-богатият асортимент от интерпретации на култовата салата Цезар, който се предлага единствено в SASA, със сигурност би привлякъл вниманието ù. Цезар с авокадо? А защо не, ако сте в по-палаво настроение, Цезар с пикантни скариди или  със суши? 12-те вида Цезар в SASA, гарнирани със специалния Sasa Ceasar Sauce, не могат да ни оставят безразлични. „Аве, Цезарю!".

SASA

New Style бургер

Миранда, с острия си като бръснач ум и постоянен интерес към новото,  със сигурност би оценила хита на сезона – New Style бургер. Предложението е оригинална авторска концепция на SASA, в която за първи път в света бургерът се предлага разрязан. Този broken burger направо разбива сърцето на всеки, влюбен в добрата храна, защото не просто е вкусен, а е и лесен за ядене и става за споделяне. Една истинска нюйоркска история, която си заслужава да се превърне в легенда. И да, благодарение на SASA вече можем да хапнем вкусен бургер с нож и вилица, облечени в официална рокля.

Модерна класика

На пръв поглед скромна, Шарлот крие в себе си много пластове, които я превръщат в съвременен прочит на класическата красавица – тиха, но дълбока вода, привлекателна по един ненатрапчив начин, неустоима и безкрайно романтична. За нея новото пилешко в SASA най-добре се покрива с представата ù за перфектната градска вечеря. Семпъл, но истински вълнуващ вкус, който оставя дълги спомени върху небцето – това е пилето на грил на SASA, приготвяно по специална рецепта, от специален сорт малки, свободно гледани, птици, на специален грил, който оставя месото сочно вътре и хрупкаво отвън.

Развихрена фантазия

Помните ли епизода, в който Саманта решава да подари за Св. Валентин на своя божествено красив млад любовник собственоръчно приготвено суши, сервирано върху голото ù тяло? „Черната" или „бялата" суши серии в SASA са елегантни и секси, а новите авторски предложения с тартар от сьомга, тон с гуакамоле или с хрупкави скариди разпалват въображението. Задължителни са и новите стилове сашими. Усещането от комбинацията на свежи вкусове е направо еротично и вътрешната ви Саманта многозначително ще ви намигне.

SASA

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA