Дневното меню на Миранда Кер: Как се храни един супермодел?

Обръщаме поглед към ежедневното меню на прекрасната Миранда Кер и, изненада, то е напълно нормално.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 април 2020

Сигурно си мислите, че за да изглежда така, Миранда Кер не яде почти нищо. Истината е, че това... далеч не е истина. Менюто на супермодела е напълно, напълно нормално. Уверете се сами:

За разлика от тези, които не могат да започнат деня си без кафе, събуждането на Кер е гореща вода с пресен лимон. "Това е наистина чудесен начин да събудите храносмилането си. Пълно е с витамин С." Научно доказан полезен старт на деня, от който се възползваме и ние!

миранда кер

Същинската закуска на красавицата обикновено е смути с пресни плодове и зеленчуци. Сред предпочитаните компоненти са бадемово мляко, прясна папая, боровинки и малини, а в случай че няма настроение за смути, Миранда се спира на бананови палачинки, които синът ѝ обожава. Рецептата? Смесвате яйца, овесени ядки и банан и ги изпичате в тиган с кокосово масло. Кер обича да ги гарнира с кленов сироп и малини! 

Обядът на бившия ангел на Victoria's Secret обикновено се състои от сьомга на скара със салата. Рибата е подправена с чесън, куркума, лимон, малко морска сол и лимон, а салатата е от рукола, краставица, карфиол и авокадо.

Любимата рецепта за вечеря на съпругата на Евън Шпигел е печено пиле и салата от 10 СЪСТАВКИ. Кер маринова пилето с лук, чесън, лимон, куркума и розмарин, и го оставя да престои в хладилника за 7 часа. Тя обича да го сервира с картофено пюре и салата, която е "супер проста", но все пак съдържа 10 съставки, а именно зеле, бейби спанак, магданоз, килантро, краставица, маслини, халуми, слънчогледови семки, кедрови ядки и целина.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA