Неустоимото кафе, което просто си заслужава да опитате

Страхотните и разнообразни вкусове на Costa Coffee идват директно в дома ни!

Има едно особено чувство, което ароматът на прясно приготвеното кафе носи на тези, които го консумират. Каквото и да кажем, пиенето на вкусната напитка отдавна се е превърнало в култ, който има своите верни последователи. И ако вече се чувствате уморени от еднообразните вкусове на пазара или пък нямате нужното време, за да приготвите кафе вкъщи рано сутрин, след като може да вземете нещо от близката до офиса верига, проблемът ви има своето решение. 

Защо? Защото България е първата от 28-те страни в групата Кока-Кола Хеленик, която лансира нова гама продукти на Costa Coffee. Отличителният за бранда бленд Mocha Italia е само един от неустоимите вкусове, лансирани на българския пазар, на които потребителите вече могат да се наслаждават както у дома, така и в движение, или пък на работа. 

costa

Пълната гама продукти включва кафе на зърна и мляно кафе, и напълно олицетворява мисията на бранда  - да вдъхновява света да обича превъзходното кафе - онова, което ни кара да помним аромата му, както и да искаме "само още една чаша” от него. 

Изпълнителният директор на Кока-Кола ХБК България Юрг Буркхалтер, разкрива, че тази нова страница е ключов момент в 55-годишната история на бранда в България. "Costa Coffee е страхотна и добре позната, горда и страстна марка с история, базирана на занаята, която ще се впише много добре тук в България – страна с добре утвърдена кафе традиция." Традиция, която вече има своя нов прочит - бързо и вкусно кафе, което да приготвим сами за бързото си ежедневие и вкусните моменти в него. Защото, откъдето и да го погледнем, кафето е истински красив миг от деня...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA