Samsung представи ексклузивно серията Galaxy Note10 в България и даде старт на предварителните поръчки

От днес потребителите, които желаят да притежават най-мощния Note до сега, могат да направят поръчка за новите Galaxy Note10/10+ от партньорската мрежа на Samsung в България

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 09 август 2019

София – 8 август 2019 г. – Тази сутрин, броени часове след глобалната премиера, Samsung представи официално в България Galaxy Note10 – новата линия смартфони от най-висок клас, отличаваща се с елегантен дизайн, мощна производителност и инструменти за  креативност без аналог на пазара.

Ексклузивно пред българските медии, компанията презентира новата линия Galaxy Note10, като разказа вълнуващи истории на успеха – започнали от идея и превърнали се емблеми и крайъгълни камъни в различни сфери на човешките постижения. За да се трансформира една идея в история на успеха обаче, освен вдъхновение е необходим и „фактор на успеха". Именно това предлага Samsung на модерното поколение активни потребители с новата линия Galaxy Note10 – устройство, което им дава свободата да работят и да се забавляват по начина, по който предпочитат, да реализират креативния си потенциал навсякъде и по всяко време, за да създават своите лични истории на успеха.

Samsung

Galaxy Note10 идва в два размера, за да могат потребителите да изберат най-подходящия за тях - Galaxy Note10 с 6.3-инчов Инфинити дисплей като на кино е най-компактният Note някога, а Galaxy Note10+ с 6.8-инчов Инфинити дисплей като на кино е най-големият форм фактор в серията досега, но същевременно пасва удобно в ръката и е лесен за използване.

И двата модела са оборудвани с награждавания с награди Dynamic AMOLED дисплей. С HDR10+ сертификат и динамичното картографиране на тонове, снимките и видеата са по-ясни от предишни модели Note, и са придружени от забележителна и широка цветова гама.

Galaxy Note10 осигурява нови технологии, подобрени възможности и мощни интеграции, всички с цел да бъде дадена на потребителите свободата да работят по начина, който ги прави най-продуктивни. Обновената писалката S Pen добавя функцията Air actions – възможността да управлявате определени аспекти на устройството чрез жестове. 

Чрез интегрираната  връзка с Windows, директно в Бързия панел на смартфона, сега само с един клик, потребителите могат да се свържат със своя персонален компютър или Mac, за да виждат нотификации, да изпращат и получават съобщения и да преглеждат скорошни изображения, без да се налага да поглеждат към телефона си, или да местят директно файлове от телефона на компютъра или обратно.

С Galaxy Note10, създателите на съдържание и всички потребители могат да използват най-съвременните инструменти, за да заснемат зашеметяващи видеа и снимки и да ги редактират на момента, директно от телефона. Video Editor може да се ползва със S Pen, за по-лесен и удобен избор на точния момент, който трябва да бъде изрязан.

За геймъри, които искат да добавят индивидуалност към своите стриймове, или влогъри, които искат да подобрят своите видеоуроци, Galaxy Note10 представя приложението Screen recorder с възможност за запис дори при изключен екран, опцията за картина в картината (picture-in-picture) и интеграция със S Pen за лесно добавяне на коментари.

Galaxy Note10 предлага иновативни AR и 3D технологии в камерата. В комбинация с ултраширокоъгълния обектив, те отварят напълно нови възможности за създателите на съдържание с възможност за динамични рисунки, ефекти и анимации. Благодарение на 3D Scanner, първият в серията Notе досега, DepthVision камерата на Galaxy Note10+ може да сканира даден обект  и мигновено да го превърне в подвижно 3D изображение.

Galaxy Note10+ е оборудван с функция за супер бързо зареждане. Сега само с 30 минути зареждане, устройството издържа цял ден  с възможност за жично зареждане с мощност от 45W[1]. Безжичното PowerShare зареждане е налично в двата нови модела от серията, за да може потребителите да презаредят удобно своя Galaxy Watch, Galaxy Buds, или друго Qi-съвместимо устройство, използвайки своя Galaxy Note10.

Samsung

Samsung официално обяви и началото на предварителните поръчки на Galaxy Note10 в България. От днес до  23:59 на 22 август, всеки може да върне стария си смартфон и да спести 200 лв. при предварителна поръчка на Galaxy Note10 и Note10+. Всички устройства, поръчани предварително, ще бъдат получени до 15 септември включително. Повече информация за кампанията може да намерите на https://www.samsung.com/bg/smartphones/galaxy-note10/buy/ и в партньорската мрежа.  

Официалните продажби на Galaxy Note10 и Note10+ стартират в България на 23 август.                                                   

За Samsung Electronics Co. Ltd.

Samsung Electronics Co. Ltd. вдъхновява света и оформя бъдещето с трансформиращи идеи и технологии, преобразявайки света на телевизорите, смартфоните, носимите устройства, таблетите, дигиталните уреди, мрежовите системи и хард памет, системите LSI, леярните и LED решенията. За да откриете повече, посетете официалния информационен сайт: https://news.samsung.com/global/

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA