Бременен мъж и другите емотикони в следващия голям update

Лична карта, пързалка, разтапящо се усмихнато лице и мъж, който ще ражда... Объркани или развълнувани?

Emoji-тата продължават да са най-лесният начин за предаване на послание, без да имаме нужда от думи, а понякога са единственият такъв да изразим точното си настроение към останалите. 

Пригответе се да пренесете чатовете си на следващото ниво, защото нова порция вълнуващи емотикони ще бъде факт през есента.

Свежата ъпдейтната линия включва забавни и интересни нови предложения като разтапящо се усмихнато лице, диско топка, хапливи устни, както и такива, с които да проявим въображение - лична карта, прехапани устни, рентгенова снимка, пързалка и чаша с разлята вода. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КАК ДА НАПРАВИТЕ ПЕРФЕКТНИТЕ ЛЕТНИ СНИМКИ?

Новият набор от емотикони ще се фокусира главно върху разнообразието в дневния ред, затова ще предлага човек с корона, с неопределен пол, дори и бременен мъж - може би най-голямата изненада. Екипът на Emojipedia предвижда промяна по отношение на емотиконите с брада, както и на танцуващите образи, в желание да се позволи на мъжете да носят стилна червена рокля.

Появата на новите варианти ще се случва за всички устройства от края на 2021 до първата половина на 2022 г., така че не забравяйте да следите за актуализации.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA