Най-логичното решение за почистването у дома

Открихме устройството, което просто е склонно да ви накара да се влюбите в чистенето.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2021

Фотография: Profimedia, PR

Не е трудно да се сетите за поне две по-приятни неща от това да изчистите апартамента или къщата си, освен ако, разбира се, не сте Моника Гелър. Аз лично успявам мислено да изброя три, при това само на първо четене. Истината обаче е, че някак се чувстваме доста по-добре в уюта на дома, когато го направим. Нали? Понякога, с всичко случващо се около нас, не ни остава време да изправим главата си (дори да е заровена в нечий Instagram feed) и да се възползваме от интелигентните решения на съвремието.

Почти е сигурно, че сте чували милиони митове и легенди за домашните роботи и това каква работа вършат или не вършат. Тези на iLife събират най-доброто в себе си и, честно казано, сме готови да им поверим иначе ангажиращото задължение.

57

Ilife B5 MAX има толкова много предимства, които фанатиците на тема чистота категорично биха оценили. Той се презарежда автоматично - когато батерията му е изтощена, сам отива до станцията за зареждане. Може да сканира помещението в реално време, да действа по ръбове и ъгли (за да не се налага да сваляте приставките на прахосмукачката по няколко пъти), а най-впечатляващото е, че може да го настроите предварително да работи в определен и удобен за вас ден и час. Не се шегуваме, абсолютно възможно е.

Роботът ILIFE V9e е другото специално удоволствие, което бихте могли да подарите на дома си. Той притежава HEPA филтър, улавящ дори най-малките прахови частици, алергени и бактерии. (Знаете в каква ситуация се намираме, важно е да го споменем!) Успоредно с автоматичното презареждане и функцията за седмичния график, роботът разполага с дистанционно управление и система против падане.

57

Без значение каква е ситуацията с настилката ви у дома, те работят идеално върху дървен под, килими, ламинат и плочки, така че решението да се сдобиете с някой от тях е логично и същевременно практично. Изборът е във вашите ръце.

Повече информация ще откриете на ilife.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA